Seuran uuden toiminnanjohtajan esittely

21.1.2021

Seuran koko syksyn kestänyt rekrytointiprosessi on vihdoin päättynyt ja seuran uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Sami Päivinen.

Tänä vuonna KKI 45-joukkueen ikäkriteerit täyttävä Sami on pohjakoulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, jonka lisäksi hän on suorittanut lähes kaikki liikunnanohjaajan perustutkintoon liittyvät opinnot Varalan Urheiluopistolla. CV:stä löytyvät myös seurajohtamiseen keskittyvät SPL 1 Seuratoimijan tutkinto sekä UEFA CFM-koulutus. Valmentajakoulutuksista on suoritettuna jalkapallosta C-taso (UEFA B kesken) ja futsalista UEFA B. Samilla on takanaan yli 10 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä Ylöjärven Ilveksessä.

Toiminnanjohtajan palkkaamiseen on saatu tukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä Nokian uudet tuulet – hankkeen myötä. Hankkeen tarkoituksena on lisätä liikunnan ja harrastamisen määrää kaikilla toiminnan tasoilla syventämällä seuran yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa (kaupunki, järjestöt, toiset seurat, yms.), kehittämällä nykyisiä ja uusia toimintamalleja sekä ottamalla entistä paremmin lasten ja nuorten ääni huomioon seuratoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä. Toiminnanjohtajan toimenkuvaan kuuluu hankkeen lisäksi seuran päivittäisen toiminnan organisointi yhdessä valmennuspäällikön, seuran johtoryhmien ja vapaaehtoisten toimihenkilöiden kanssa.

Toiminnanjohtajan työaika sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan.

Samin saa kiinni sähköpostilla sami.paivinen@nokianpalloseura.fi ja puhelimella 044-2317029.