Jäsenedut

Jäsenedut ovat voimassa vuoden 2021 loppuun ja saat ne käyttöösi liittymällä jäseneksi ja maksamalla Nokian Palloseura ry:n jäsenmaksun 30e,- tälle vuodelle.

HÄMEEN ASUNTOVÄLITYS 31.12.2021 asti

tarjoaa 15 % alennuksen välityspalkkiosta esittämällä NoPSin voimassa olevan jäsenkortin.

Keilaamo 31.12.2021 asti

tarjoaa jäsenetuna

• -10 % kaikesta (ei koske alkoholia)
  • keilatessa kengät ilmaiseksi

Edun saa esittämällä Nokian Palloseuran voimassa olevan jäsenkortin kassalla.

KOSMETOLOGI TARU LAITINEN 31.12.2021 asti

tarjoaa jäsenetuna

• 10 % alennuksen kaikista listahintaisista palveluista sekä ihonhoitotuotteista

Edun saa käyttöönsä seuran voimassa olevan jäsenkortin näyttämällä.

MIKAIL TURKKILAINEN PARTURI 31.12.2021 asti

tarjoaa miesten hiustenleikkauksen 15 eurolla (norm. 17 e) sekä 10 % alennuksen kaikista muista palveluista ja tuotteista. Edun saat esittämällä NoPSin voimassa olevan jäsenkortin.

Seuran jäsenille mukaan ostetuista Kauppa & Terassi myymälän tuotteista -15 % ovh:sta.

Edun saa esittämällä jäsenkortin myClub-sovelluksesta oston yhteydessä.

Etu on voimassa 31.12.2021 asti.

Scandic Eden Nokia

SCANDIC EDEN NOKIA 31.12.2021 asti

tarjoaa Nokian Palloseuran jäsenille vapaa-ajan etuina kylpyläkäynnit seuraavasti:

• ma-pe 12,00 €/henkilö (max. 4 henkilöä)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

• etu on saatavilla esittämällä voimassa oleva jäsenkortti kylpylän vastaanotossa, sisääntulon yhteydessä
  • etuus on henkilökohtainen, yhdellä jäsenkortilla saa etuuden 1+3 henkilölle
  • etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin
  • etuhinnat eivät ole voimassa arkipyhinä, koululaisten hiihto-, syys- ja joululomien tai heinäkuun aikana

Maksuehto

• jokainen maksaa itse suoraan kylpylän kassalle sisääntulon yhteydessä

VEVEX OY 31.12.2021 asti

tarjoaa Nokian Palloseuran jäsenille jäsenetuna -15 % Aroma Sense suihkupäistä ja sen lisävarusteista.

HUOM! Tilaukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info(a)vevex.fi ja sähköpostissa tulee olla maininta tästä edusta.

Tästä vielä suihkupäät tutuksi - linkki videoon.

VIDACAR AUTOKORJAAMO 31.12.2021 asti

tarjoaa töiden osuudesta 10 % alennuksen esittämällä Nokian Palloseuran voimassa olevan jäsenkortin.