Jäsenedut

Jäsenedut ovat voimassa vuoden 2020 loppuun ja saat ne käyttöösi liittymällä jäseneksi ja maksamalla Nokian Palloseura ry:n jäsenmaksun 30e,- tälle vuodelle.

HÄMEEN ASUNTOVÄLITYS

tarjoaa 15 % alennuksen välityspalkkiosta esittämällä NoPSin voimassa olevan jäsenkortin.

KEILAAMO

tarjoaa jäsenetuna

• -15 % siipiannoksista
  • keilatessa kengät ilmaiseksi

Edun saa esittämällä Nokian Palloseuran voimassa olevan jäsenkortin kassalla.

KOSMETOLOGI TARU LAITINEN

tarjoaa jäsenetuna

• 10 % alennuksen kaikista listahintaisista palveluista sekä ihonhoitotuotteista

Edun saa käyttöönsä seuran voimassa olevan jäsenkortin näyttämällä.

Scandic Eden Nokia

SCANDIC EDEN NOKIA

tarjoaa Nokian Palloseuran jäsenille vapaa-ajan etuina kylpyläkäynnit seuraavasti:

• ma-pe 12,00 €/henkilö (max. 4 henkilöä)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoloaika 1.1.-31.12.2020

• etu on saatavilla esittämällä voimassa oleva jäsenkortti kylpylän vastaanotossa, sisääntulon yhteydessä
  • etuus on henkilökohtainen, yhdellä jäsenkortilla saa etuuden 1+3 henkilölle
  • etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin
  • etuhinnat eivät ole voimassa arkipyhinä, koululaisten hiihto-, syys- ja joululomien ja heinäkuun aikana

Maksuehto

• jokainen maksaa itse suoraan kylpylän kassalle sisääntulon yhteydessä

KOTIPIZZA

tarjoaa voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä 10 % alennuksen ravintolan tuotteista sekä Citymarketin että Välimäenkatu 12:n toimipisteissä.

VEVEX OY

tarjoaa Nokian Palloseuran jäsenille jäsenetuna -15 % Aroma Sense suihkupäistä ja sen lisävarusteista.

HUOM! Tilaukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info(a)vevex.fi ja sähköpostissa tulee olla maininta tästä edusta.

Tästä vielä suihkupäät tutuksi - linkki videoon.

VIDACAR AUTOKORJAAMO

tarjoaa töiden osuudesta 10 % alennuksen esittämällä Nokian Palloseuran voimassa olevan jäsenkortin.

VUOKRALIFTIT NOKIA

tarjoaa 15 % alennuksen grillikaasuista esittämällä NoPSin voimassa olevan jäsenkortin.