Jäsenedut

Jäsenedut ovat voimassa vuoden 2021 loppuun ja saat ne käyttöösi liittymällä jäseneksi ja maksamalla Nokian Palloseura ry:n jäsenmaksun 30e,- tälle vuodelle.

HÄMEEN ASUNTOVÄLITYS 31.12.2022 asti

tarjoaa 15 % alennuksen välityspalkkiosta esittämällä NoPSin voimassa olevan jäsenkortin.

KEILAAMO 31.12.2022 asti

tarjoaa jäsenetuna

• -10 % kaikesta (ei koske alkoholia)
  • keilatessa kengät ilmaiseksi

Edun saa esittämällä Nokian Palloseuran voimassa olevan jäsenkortin kassalla.

KOSMETOLOGI TARU LAITINEN 31.12.2022 asti

tarjoaa jäsenetuna

• 10 % alennuksen kaikista listahintaisista palveluista sekä ihonhoitotuotteista

Edun saa käyttöönsä seuran voimassa olevan jäsenkortin näyttämällä.

MIKAIL TURKKILAINEN PARTURI 31.12.2022 asti

tarjoaa miesten hiustenleikkauksen 15 eurolla (norm. 17 e) sekä 10 % alennuksen kaikista muista palveluista ja tuotteista. Edun saat esittämällä NoPSin voimassa olevan jäsenkortin.

NOKIAN PANIMO 31.12.2022 asti

Seuran jäsenille mukaan ostetuista Kauppa & Terassi -myymälän tuotteista -15 % ovh:sta.

Edun saa esittämällä jäsenkortin myClubista oston yhteydessä.

OSTEOPATIA JA HIERONTA LAINE 31.12.2022 asti

Jäsenetuna tunnin osteopatia/urheiluhieronta/nivel- ja nikamakäsittely/akupunktio 20 % alennuksella.

Kirjoita lisätietokenttään "NoPS" varatessasi aikaa.

SCANDIC EDEN NOKIA, SCANDIC AULANKO ja SCANDIC LAAJAVUORI 31.12.2022 asti

tarjoaa Nokian Palloseuran jäsenille vapaa-ajan etuina kylpyläkäynnit seuraavasti:

• 20 % alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä pois lukien sesonkiajankohdat *
  • Etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa jäsenkorttia näyttämällä
  • Etua voi hyödyntää itselleen ja kolmelle (3) seuralaiselle
  • Etua ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.
  • Jokainen maksaa itse suoraan kylpylän kassalle sisääntulon yhteydessä

* Etuhinnat eivät ole voimassa vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja vikot 42-43.

Scandic Aulanko       Scandic Eden Nokia       Scandic Laajavuori

Scandic Eden Nokia

VEVEX OY 31.12.2022 asti

tarjoaa Nokian Palloseuran jäsenille jäsenetuna -15 % Aroma Sense suihkupäistä ja sen lisävarusteista.

HUOM! Tilaukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info(a)vevex.fi ja sähköpostissa tulee olla maininta tästä edusta.

Tästä vielä suihkupäät tutuksi - linkki videoon.

VIDACAR AUTOKORJAAMO 31.12.2022 asti

tarjoaa töiden osuudesta 10 % alennuksen esittämällä Nokian Palloseuran voimassa olevan jäsenkortin.