Seura

Nokian Palloseurassa on tarjolla jalkapallon kilpa-, haaste- ja harrastetason junioritoimintaa poikapelaajille. Seura järjestää myös aktiivista salibandyn harrastustoimintaa.

Junioritoiminnan lisäksi tarjoamme pienten lasten pallokoulutoimintaa, aikuisten kilpaurheilua, sekä aikuisten harraste- ja kuntoliikuntaa.

Teemme myös aktiivista yhteistyötä alueen päiväkotien ja koulujen kanssa tarjoten mm. erilaisia jalkapallotapahtumia ja aamuharjoitustoimintaa.

Seurassa on mahdollista toimia erilaissa toimihenkilö- ja vastuutehtävissä, pelinohjaajana, valmentajana ja huoltajana.

Seuran urheilutoimintaa ohjaa ja linjaa määritelty pelaajapolku ja valmennuslinjaus.

Seuran pelaajamäärä on kaikkiaan noin 500 pelaajaa ja määrä on vuosittain ollut kasvava. Olemmekin yksi alueen suurimmista jalkapalloseuroista poikapelaajien määrässä mitattuna.