Seura

Nokian Palloseurassa on tarjolla jalkapallon kilpa-, haaste- ja harrastetason junioritoimintaa. Seura järjestää myös salibandyn harrastustoimintaa.

Junioritoiminnan lisäksi on tarjolla aikuisten edustusurheilua, sekä aikuisten harraste- ja kuntoliikuntaa.

Ilmoittaudu mukaan "keltamustaan perheeseemme" etusivun valikosta Uusi pelaaja.

Palloliiton Kaikki Pelaa - Fair Play -valiokunta nimesi 28.8.2002
Nokian Palloseuran jalkapallon sinettiseuraksi. Vuonna 2016
jalkapallon harrastajia oli noin 520 ja määrä on vuosi vuodelta ollut kasvussa.
NoPS onkin sekä joukkueiden että lisenssipelaajien määrillä
mitattuna yksi Palloliiton Tampereen piirin suurimmista jalkapallon poikaseuroista.

Seuralla on jalkapallossa miesten edustusjoukkue. Kaudella 2018 miesten edustusjoukkue pelaa miesten kolmosdivisioonassa. Miesten kakkosjoukkue pelaa tällä hetkellä miesten kutosdivisioonassa.

Aikuisten harrasteliikunnasta vastaa Nops/3-joukkue ja kuntoliikuntaryhmä Nopsasti liikkumaan kki-ryhmä.

Juniorijoukkueet osallistuvat Palloliiton ja piirien järjestämään pelitoimintaan kilpa-, haaste- ja harrastetasoilla.