NoPS edustus kausi 2020

10.6.2020

Tampereen kolmonen vuosimallia 2020 potkaistaan käyntiin tulevana lauantaina kolmella paikkakunnalla. Yhtenä näistä jalkapallon-näyttämöistä toimii Nokian keskuskenttä.
Viimevuosina kärjen takana keikkunut Nokian Palloseuran edustus lähtee taas ennakkoluulottomasti haastamaan tämän kauden ennakkosuosikkeja.
Viime vuonna nousua havitellut Ilves-Kissat joutui niukasti taipumaan HJS:lle ja lähtee uudelle kaudelle vahvistuneen kokoonpanon kanssa. Sarjaan mielenkiintoa ja tasoa lisää kakkosesta alas tullut Tampere United. Myös Pallo-Sepot Valkeakoskelta on varmasti vahvoilla.
Oman mausteensa peliin antaa se, että ”kevätkierroksen” jälkeen joukkueet jaetaan ylä- ja alasarjoihin, joissa joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Jokainen piste on siis elintärkeä.

Joukkueena NoPS lähtee kauteen kevyesti uudistuneena. Seuran juniorimyllyn läpikäyneet Tuomas Sainio ja Aaro Pöyhtäri nousevat edustuksen mukaan. Paluumuuttajia keltamustissa edustavat Aldin Kadric, Aleksi Inkinen ja Henrik Rahikainen. Täysin uutena pelaajana NoPSin paidassa nähdään myös junioreiden kanssa arvokasta valmennustyötä tekevä Sami Ekmark. Topparina pelaava Ekmark esiintyi viimekaudella Tampere Unitedissa ja tätä ennen Mikkelin Pallo-Kissoissa. Ekmark tuo jo entuudestaan fyysiseen ja kokeneeseen joukkueeseen mukavan lisän. Uudet kasvot yhdistettynä vanhoihin luottopelaajiin luovat mukavan tasapainoisen joukkueen.

Myös joukkueen taustoissa on tapahtunut asteittaista uudistumista, kun pitkään edustuksen joukkueenjohtajana toiminut Jukka Leppänen vetäytyi takavasemmalle. Uusina vanhoina kasvoina mukaan tulivat Harri Orava, Jarmo Siiskonen sekä valmennukseen Mika Suonsyrjä.
Suonsyrjä avustaa päävalmentaja Markus Halmetta, sekä hänen aisapariaan Toni Rantalaa, joka on myös vastuussa NoPS/2 valmennuksesta.

Pyrimme tulevan kauden aikana parantamaan edustuksen ottelutapahtumia, tiedotusta ja urheilullista antia ja toivomme niissä onnistuvamme. Tähän liittyen otamme palautetta ja kehitysehdotuksia avoimin mielin vastaan.
On myös ollut haastavien aikojen keskellä ilo huomata, että paikallista urheilua ei jätetä pulaan, vaan tukea on saatu niin yritysten kuin yksityistenkin henkilöiden kautta. Jos vielä haluat mukaan, niin kotiotteluistamme buffetista voit ostaa kannatuskortin.

Kiitos juuri Sinulle. Toivottavasti nähdään kentän laidalla.

Parhain terveisin

Harri Orava, joukkueenjohtaja.