Valmentajahaku kaudelle 2023

14.7.2022

Nokian Palloseura on perinteinen, vuonna 1968 perustettu, jalkapallon ja salibandyn erikoiseura. Tarjoamme jalkapallon kilpa-, haaste- ja harrastetason toimintaa pojille, miehille ja ikämiehille sekä aktiivista salibandyn harrastustoimintaa junioreille, naisille ja miehille. Lisäksi tarjoamme pienten lasten pallokoulu- ja perheliikuntaa sekä aikuisten harraste- ja kuntoliikuntaa. Teemme aktiivista yhteistyötä alueen päiväkotien ja koulujen kanssa tarjoten erilaisia jalkapallo- ja salibandytapahtumia sekä jalkapallon aamuharjoitustoimintaa.

Seuran jalkapallon pelaajapolkua on rakennettu viime vuosina määrätietoisesti hyvällä menestyksellä, joten tällä hetkellä tarjoamme toimintaa perhefutiksesta ja jalkapallokoulusta aina ikämiehiin asti. Miesten edustusjoukkueemme on vuodesta toiseen mukana Kolmosen kärkikahinoissa ja sen rinnalla aikuisjoukkueet löytyvät myös Vitosesta ja Kutosesta. Juniorijoukkueita löytyy kaikista ikäluokista P20-P7 ja lähes kaikista useammaltakin eri sarjatasolta. Toimintamme on ympärivuotista ja olosuhteet tulevat olemaan uuden syksyllä valmistuvan lämmitettävän tekonurmen myötä erittäin hyvät.


Haemme motivoituneita ja kehittymishaluisia jalkapallovalmentajia oman työn ohella tapahtuviin erilaisiin valmentajatehtäviin
5v5 - 8v8 - 11v11 - ikäluokkiin

 

Tehtävänkuvauksiin kuuluu:
Ikäluokan vastuuvalmentajana tai valmentajana toimiminen
Seuran tapahtumiin osallistuminen
Mahdollisesti muita seuratöitä yhdessä sovitun mukaan

Odotamme sinulta:
Halua toimia lasten ja nuoren kanssa
Innostavaa ja kannustavaa asennetta
Hyviä sosiaalisia taitoja sekä organisointi- ja yhteistyötaitoja
Halua kehittää pelaajia sekä pelaajina että ihmisinä
Halua kehittää itseäsi eteenpäin valmentajana
Halua toimia osana meidän seuraamme

Arvostamme:
Suoritettuja valmentajakoulutuksia sekä muita liikunta-, kasvatus- tai opetusalan koulutuksia
Valmennus-, ohjaamis- ja opetuskokemusta

Tarjoamme:
Jatkuvan mahdollisuuden kehittyä valmentajana mm. seuran sisäisten koulutusten, Palloliiton valmentajakoulutuksien sekä muiden koulutusten avulla
Seuran päätoimisten työntekijöiden ja jalkapallojaoston tuen
Mahdollisuuden kehittää seuran toimintaa osana työyhteisöä

 

Voit siis olla jo pidempään valmentanut ja koulutettu konkari tai vasta valmentajaurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tarjolla on mahdollisuuksia ottaa haasteellisempia askeleita eteenpäin omalla valmentajauralla uusien vastuullisempien haasteidenparissa tai sitten ensiaskeleita pienemässä roolissa kokeneempien valmentajien rinnalla. Pääasia on, että olet kiinnostunut jalkapallosta ja valmentamisesta.

Vastuuvalmentajiksi ja vanhempiin ikäluokkiin etsimme henkilöitä, joilla on jo innostava ja pelaajalähtöinen ote valmentamiseen sekä kykyä organisoida tehokas ja kehittävä harjoitteluympäristö. Valmentajiksi ja nuorempiin ikäluokkiin riittää kyky heittäytyä täysillä mukaan toimintaan sekä halu innostaa ja kehittää pienten pelaajien lisäksi myös omia taitoja valmentajana ja kasvattajana. Kaikilta valmentajilta edellytämme kykyä ja halua sitoutua seuran valmennuslinjaan ja toimintatapoihin.

Seuran lasten ja nuorten kanssa toimivilta toimihenkilöiltä edellytetään suostumusta vapaaehtoisen rikosrekisteriotteen hakemiseen.

Valmentajia etsitään tulevalle kaudelle 2023 (alkaa lokakuussa 2022), mutta toivomuksena on saada uudet valmentajat mukaan jo tämän kauden loppupuolelle tutustumaan sekä seuran että ikäluokan toimintaan. Hakemuksia otetaan vastaan elokuun loppuun asti, mutta valmentajapaikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Jos siis valmentaminen meillä kiinnostaa, niin otathan pikaisesti yhteyttä. Meille on tärkeää kuulla tavoitteistasi, joten kerrothan hakemuksessasi rohkeasti ajatuksistasi.
 

Lisätietoja ja vapaamotoiset hakemukset:

Sami Päivinen
Toiminnanjohtaja

sami.paivinen@nokianpalloseura.fi
044 231 7029
(parhaiten tavoitat klo 9-17)