Seura

Nokian Palloseurassa on tarjolla jalkapallon kilpa- ja harrastetason junioritoimintaa, aikuisten edustusurheilua sekä aikuisten harrasteliikuntaa. Lähes kaikkiin juniori-ikäluokkiin on perustettu omat joukkueensa. Ilmoittaudu etusivun linkistä Uusi pelaaja.

Palloliiton Kaikki Pelaa - Fair Play -valiokunta nimesi 28.8.2002
Nokian Palloseuran jalkapallon sinettiseuraksi. Vuonna 2016
harrastajia oli noin 520 ja määrä on vuosi vuodelta ollut kasvussa.
NoPS onkin sekä joukkueiden että lisenssipelaajien määrillä
mitattuna yksi Palloliiton Tampereen piirin suurimmista poikaseuroista.

Seuralla on jalkapallossa miesten edustusjoukkue. Kaudella 2017 miesten edustusjoukkue pelaa kolmannessa divisioonassa.

Aikuisten harrasteliikunnasta vastaa Nops/3-joukkue ja kuntoliikuntaryhmä Nopsasti liikkumaan.

Juniorijoukkueet aivan pienimpiä lukuun ottamatta osallistuvat Palloliiton Tampereen piirin kilpailutoimintaan, sekä kyvykkäimmät joukkueet D- ja C-juniori-iässä Alueliigaan ja mahdollisesti Etelä-Länsi-liigaan. B- ja A-juniorijoukkueet pelaavat piirin ja liiton sarjoissa eri tasoilla.

Juniorijoukkueissa toteutetaan kasvatuksellisia periaatteita ja toimintaan otetaan kaikki halukkaat mukaan.