Seurainfo

Joukkueeseen liittyminen

Pelaajan aloittaessa, on hänen mahdollista tutustua toimintaan ilman kustannuksia kaksi viikkoa. Tutustumisesta sovitaan aina erikseen joukkueenjohtajan ja vastuuvalmentajan kanssa. Kun haluat liittyä joukkueeseen ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, tai muuhun nimettyyn joukkueen yhteyshenkilöön uusi pelaaja -sivulla.

Joukkuetoiminta

Pallokoulut toimivat seuravetoisesti. Pallokoulu-ikävaiheen jälkeen toiminta jatkuu ikäluokkatoimintana seuran pelaajapolun mukaisesti. Juniorijoukkueiden toimihenkilöt tulevat vanhempien keskuudesta varsinkin nuoremmissa ikäluokissa. Seura valitsee ja päättää jokaisen joukkueen vastuuvalmentajan ja vahvistaa joukkueen esittämän joukkueen johtoryhmän.

Joukkue ja toimihenkilöt noudattavat toiminnassaan tarkasti seuran toimintalinjauksia. Seura perehdyttää ja kouluttaa joukkueen toimihenkilöt tehtäväänsä, sekä tarjoaa tukea.

Sopimuksen tehneet ja seuran jäsenmaksun maksaneet joukkueenjohtajat, huoltajat ja vastuuvalmentajat saavat seuralta valitsemansa seura-asun. Valmentajilla on mahdollisuus osallistua lajinsa valmennuskoulutukseen seuran kustannuksella. Kouluttautuneilla valmentajilla on myös mahdollisuus saada kulukorvausta valmennuksesta koulutustasonsa mukaan.

Seuraorganisaatio

• Seuran ylin päättävä elin on kaksi kertaa vuodessa kokoontuva yleiskokous. Kokousten välillä ylin päätösvalta on johtokunnalla, jonka alaisuudessa toimii urheilun johtoryhmä jota johtaa urheilutoimenjohtaja.
  • Urheilutoimenjohtajaan sekä valmennuspäällikköön voi ottaa yhteyttä urheilupuoleen liittyvissä asioissa ja ongelmatilanteissa. Myös pelaajan siirtyminen seuran sisällä saman ikäluokan toiseen joukkueeseen, tai muuhun kuin oman ikäluokkansa joukkueeseen, on urheilun johtoryhmän päätösvallan alainen asia.
  • Seuran laskutusasioita hoitaa seuran toimistosihteeri. Joukkueiden laskutuksesta vastaavat joukkueet itse. Lisenssiasioita ja pelaasiirtoja hoitaa toimistosihteeri.
  • Oman joukkueen toimintaa, esim. pelireissuja ja harjoitusaikoja koskevat kysymykset kannattaa osoittaa suoraan joukkueenjohtajalle tai vastuuvalmentajalle.

Pelaajamaksut

Nokian Palloseurassa pelaavilta peritään maksuja joukkueen ikäluokan mukaan;

• Jokaiselta pelaajalta veloitetaan SPL:n tai SSBL:n pelipassi ja vakuutus lajin mukaan, pelaajat joilla on oma vakuutus, voivat maksaa ainoastaan pelipassin osuuden.

Pelipassin lisäksi pelaajilta peritään seuramaksuja ja joukkuetoiminnassa usein myös joukkuemaksuja;

Pelaajamaksut koostuvat kolmesta osasta:

a) Lajiliiton lisenssimaksu, joka vaihtelee pelaajan iän ja lajin mukaan. Tällä maksulla pelaaja saa pelioikeuden, vakuutuksen, lajiliiton lehden sekä eräitä lajiliittokohtaisia etuja, joista saa tietoa kyseisestä lehdestä. Lajiliitto päättää maksun suuruuden.

b) Seuramaksu, joka määräytyy kyseisen kalenterivuoden aikana täyteen tulevan pelaajan iän mukaan seuraavasti;

c) Joukkeen toimintamaksut. Joukkueen toimintamaksun suuruus vaihtelee joukkueittain. Koska kaikki joukkueet ovat taloudellisesti itsenäisiä yksiköitä, katetaan joukkuemaksulla joukkueen kauden kulut. Näistä tarkempia tietoja saa joukkueenjohdolta.

Varusteet

Nokian Palloseuralla on varustesopimus Intersport Koskikeskuksen ja Adidaksen  kanssa. Nokian Palloseuran jäsenkortilla saat alennusta em. myymälästä. Seuran toimistolla on sovituskokoja seura-asuista – pääosin tilaukset tehdään joukkuetilauksina. Monella joukkueella joukkuemaksuun sisältyy peliasun lisäksi esim. lämmittelyasu.

Seuran yhteistyökumppanit

• K – Citymarket, Nuijamiestentie 5

Citymarket luovuttaa 1% seuralle rekisteröidyillä plussakorteilla tehdyistä ostoista Nokian Palloseuralle. Seuran joukkueet saavat 70% saadusta tuotosta.

Kortin luovutuskaavakkeen löydät sivun alalaidasta. Mikäli olet jo täyttänyt kaavakkeen, ei sitä tarvitse tehdä toistamiseen.

• Veikkauksen verkkokumppanuus

Seuran sivuilla on veikkauksen nettibanneri, jota klikkaamalla pääset kirjautumaan Veikkauksen sivuilla. Veikkaus maksaa seuralle kaikista bannerin kautta pelatuista peleistä palkkion, joka käytetään seuran junioritoimintaan.

• Intersport Megastore Koskikeskus

Seuralla on varustesopimus Intersport Megastoren Koskikeskuksen kanssa. Jäsenkortilla saat alennusta tuotteista, lisäksi kaikki ostokset, jotka on tehty näyttämällä seuran jäsenkorttia, kerryttävät seuralle ostohyvitystä.

• Klikki.com

Seuran internet-sivuilla on sivun ylälaidassa mainosbanneri. Seura saa tuottoja bannerin klikkausten perusteella – tuotot käytetään seuran junioritoimintaan

• Parturi-Kampaamo HM-Place

Jäsenkortilla saat 10% alennuksen kampaamo- ja parturipalveluista