Kehittymisen seuranta

Nokian Palloseuran kehittymisen seuranta -tapahtumat alkavat P11-ikäluokassa ja kestävät pelaajapolun loppuun asti.

Tapahtumat järjestetään ikäluokille kahdesti kaudessa. Ensimmäinen tapahtuma on loka-marraskuussa talviharjoittelun alkaessa ja toinen tapahtuma on huhti-toukokuussa ennen kilpailukauden alkua.

Testit tehdään seuran päätestaajan toimesta joukkueiden omilla testaukseen varatuilla vuoroilla Pitkäniemen jalkapallohallissa.

Seuralla on testaamista varten käytössä oma laadukas valokennojärjestelmä ja asianmukainen testivälineistö.

Kehittymisen seuranta ei aiheuta lisäkustannuksia NoPS-pelaajille, vaan kuuluu seuramaksun alle.

Mahdollisuutta tarjotaan kaikille, mutta kilpajoukkueiden pelaajilta osallistumista on hyvä edellyttää.

Miksi?

● Testaaminen antaa konkreettista tietoa pelaajien suorituskyvystä ja kehittymisestä fyysisten ominaisuuksien suhteen.

● Kehittymisen seuranta antaa valmentajalle ajantasaista tietoa toiminnan vaikuttavuudesta pelaajien ja joukkueen kehittymiseen.

● Ohjaa ja kehittää harjoittelua oikeaan suuntaan. Valmennuksen ja pelaajakehityksen apuväline.

● Myös pelaajia kiinnostaa omat ominaisuudet ja kehittyminen. Ohjaa pelaajan omatoimista harjoittelua ja liikkumista.

Kehittymisen seurantatoiminnasta vastaa:

Valmennuspäällikkö Joni Mattila