Kesän 2022 jalkapallokoulu

Nokian Palloseuran 5-6-vuotiaiden (2016-2017) poikien jalkapallokoulu järjestetään torstai-iltaisin touko-elokuussa Nokian keskuskentän nurmella. Toimintaa on kerran viikossa toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun asti, lukuunottamatta Juhannuksen jälkeen pidettävää muutaman viikon kesälomaa.

Jalkapallokoulun tarkoituksena on tutustuttaa aloittelevat jalkapalloilijat lajin alkeisiin erilaisten leikkien ja pelien avulla, joten mukaan mahtuvat kaikki aikaisemmasta laji- ja liikuntataustasta riippumatta. Harjoituksiin sisältyy aina osiot sekä perusliikuntataitoja että lajitaitoja sekä tottakai peliä.

Jokaiselle pelaajalle jaetaan ensimmäisellä kerralla oma pallo, joka on tavoitteena kesän aikana kesyttää tottelemaan pienten jalkojen liikkeitä. Apuna pieneillä junnuilla on seuran koulutettu valmentaja sekä seuran vanhempia ohjaustyöhön tottuneita junioreita.

Toiminta-ajat:

Torstaisin klo 18.00-19.00

Toiminta aloitetaan 19.5.2021 ja viimeinen kerta on 25.8.2021.

Juhannuksen jälkeen viikoilla 26-28 (30.6., 7.7. ja 14.7.) pidämme taukoa.

Toimintaan voi tutustua toukokuun ajan eli kaksi viikkoa ilmaiseksi.

Paikka:

Nokian keskusurheilukentän nurmikenttä KK3, Hinttalankatu 6, 37100 Nokia

Varakenttänä Nokian keskusurheilukentän hiekkakenttä jäähallin vieressä, jota käytetään silloin, jos nurmikentät eivät ole auki.

Varustus:

Ulkoliikuntaan sopiva vaatetus sekä kengät (esim. lenkkarit) ja oma juomapullo.

Pallokoulun hinta:

Pallokoulun toimintamaksu sisältää:

Keltaisen NoPSin t-paita
Jalkapallon (koko 3)
NoPSin tuubihuivin
Jalkapallon harrastepassin ja vakuutuksen
Ohjauksen
Kenttävuorot
Diplomin
Mitalin

Laskutus:

Osallistumismaksu laskutetaan kesäkuun aikana sähköpostilla.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja: