Salibandy: Vanhempi-lapsi-salibandykerho

Tervetuloa liikkumaan reippaasti yhdessä lapsen kanssa! Ilmoittautuminen uudelle kaudelle 2020-2021 on alkanut.

Tällä kaudella kerhossa pelailevat noin 2015-2018 syntyneet lapset. Kerhon harjoitusvuoro on Nokian koululla lauantaisin klo 9-10.30 ja mahdollinen hmäjako tehdään iän perusteella. Kerhossa harjoitellaan sählyn lisäksi ryhmässä toimimista ja kehonhallintaa erilaisin leikein. Syys-/kevätkauden hinta on 65 e, tai kerralla koko kausi yhteensä 120 e. Kerhoon saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi, mutta ennen ensimmäistä kertaa täytyy ehdottomasti ilmoittautua - linkki alla.

Hinta sisältää
- kerhopassin
- tapaturmavakuutuksen (kun lasku on maksettu ja myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus)
- seuran jäsenmaksun
- ohjauksen
- NoPS-harkkapaidan
- päättäjäiset huhtikuussa 2021

Vanhempi-lapsi-salibandykerhon viimeinen kerta vuonna 2020 on 19.12. ja uuden vuoden ensimmäinen kerta 2.1.2021. Salibandykerhon kevään viimeinen kerta pidetään 24.4.2021.

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet, juomapullo, maila ja suojalasit sekä aikuiselle oma maila. Lapselle tarvittaessa löytyy lainavarusteiksi maila ja suojalasit, jos ei ole omia.

Huom! 2013 syntyneille on perustettu oma ikäkausijoukkue ja 2014 syntyneille on tarjolla Eskarisäbää.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä.

Lisätietoja:
sbnaiset@nokianpalloseura.fi