Salibandy: Vanhempi-lapsi-salibandykerho

Tervetuloa liikkumaan reippaasti yhdessä lapsen kanssa! Ilmoittautuminen kevätkaudelle on alkanut.

Tällä kaudella kerhossa pelailevat noin 2013-2016 syntyneet lapset. Kerhossa harjoitellaan sählyn lisäksi ryhmässä toimimista ja kehonhallintaa erilaisin leikein. Syys-/kevätkauden hinta on 60 e, tai kerralla koko kausi yhteensä 110 e. Hinta sisältää vakuutuksen, jos myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus. Kerhoon saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi, mutta ennen ensimmäistä kertaa täytyy ehdottomasti ilmoittautua.

Kerho on lauantaisin klo 9.30-10.15 ja 10.15-11. Ryhmäjako on tehty iän perusteella.

Vanhempi-lapsi-salibandykerhon viimeinen kerta vuonna 2019 on 14.12. ja uuden vuoden ensimmäinen kerta 4.1.2020. Salibandykerhon kevään viimeinen kerta pidetään 25.4.2020.

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet ja juomapullo sekä aikuiselle oma maila. Halutessaan voi ottaa oman mailan myös lapselle sekä omat suojalasit. Kerhossa on lainaan lapselle suojalasit ja maila, jos ei ole omia.

Huom! 2012 syntyneille on perustettu oma ikäkausijoukkue ja 2013 syntyneille tarjolla Eskarisäbää.

Lisätietoja:
sbnaiset@nokianpalloseura.fi