Salibandy: Perhesähly 1 (lapset n. 2-5 vuotta)

Tervetuloa liikkumaan reippaasti yhdessä lapsen kanssa! Ilmoittautuminen uudelle kaudelle 2022-2023 on alkanut. Syksyn ilmoittautuminen jatkuu keväälle 2023 ilman erillistä ilmoitusta.

Tällä kaudella kerhossa pelailevat noin 2017-2020 syntyneet lapset. Ryhmäjako kahteen á 45 min ryhmään tehdään iän perusteella. Kerhossa harjoitellaan lajin lisäksi ryhmässä toimimista ja kehonhallintaa erilaisin leikein. Syys-/kevätkauden hinta on 60 e. Kerhoon saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi, mutta ennen ensimmäistä kertaa täytyy ehdottomasti ilmoittautua - linkki alla.

Hinta sisältää
- kerhopassin
- tapaturmavakuutuksen lapselle (kun lasku on maksettu ja myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus)
- seuran jäsenmaksun
- ohjauksen
- NoPS-harkkapaidan
- NoPS salibandyn yhteiset päättäjäiset huhtikuussa 2022

Harjoitusvuoro täsmentyy kesän aikana. Alustavasti vuoro on Nokian koululla lauantaisin.

Ensimmäinen kerta syksyllä 2022 on la 3.9. ja viimeinen kerta 17.12.2022.
Uuden vuoden ensimmäinen kerta 7.1.2023. Salibandykerhon kevään viimeinen kerta pidetään 29.4.2023.

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet, juomapullo, maila ja suojalasit sekä aikuiselle oma maila.

Huom! 2015 syntyneille on perustettu oma ikäkausijoukkue ja 2016 syntyneille on tarjolla Eskarisäbää.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä.

Lisätietoja:
sbnaiset@nokianpalloseura.fi