Salibandy: Perhesähly 1 (lapset n. 2-5 vuotta)

Tervetuloa liikkumaan reippaasti yhdessä lapsen kanssa! Ilmoittautuminen uudelle kaudelle 2021-2022 on alkanut.

Tällä kaudella kerhossa pelailevat noin 2016-2019 syntyneet lapset. Kerhon harjoitusvuoro on lauantaisin klo 9.30-11 välillä. Ryhmäjako kahteen á 45 min ryhmään tehdään iän perusteella. Kerhossa harjoitellaan sählyn lisäksi ryhmässä toimimista ja kehonhallintaa erilaisin leikein. Syys-/kevätkauden hinta on 70 e. Kerhoon saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ilmaiseksi, mutta ennen ensimmäistä kertaa täytyy ehdottomasti ilmoittautua - linkki alla.

Hinta sisältää
- kerhopassin
- tapaturmavakuutuksen lapselle (kun lasku on maksettu ja myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus)
- seuran jäsenmaksun
- ohjauksen
- NoPS-harkkapaidan
- NoPS salibandyn yhteiset päättäjäiset huhtikuussa 2022

Vanhempi-lapsi-salibandykerhon ensimmäinen kerta vusyksyllä 2021 on 4.9. ja uuden vuoden ensimmäinen kerta 8.1.2021. Salibandykerhon kevään viimeinen kerta pidetään 23.4.2022. Syksyn ilmoittautuminen jatkuu myös keväälle 2022 ilman erillistä ilmoitusta.

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet, juomapullo, maila ja suojalasit sekä aikuiselle oma maila. Lapselle tarvittaessa löytyy lainavarusteiksi maila ja suojalasit, jos ei ole omia.

Huom! 2014 syntyneille on perustettu oma ikäkausijoukkue ja 2015 syntyneille on tarjolla Eskarisäbää.

Ilmoittautumiset alla olevasta linkistä.

Lisätietoja:
sbnaiset@nokianpalloseura.fi