Salibandy: NoPS - 2015

Tule meille pelaamaan! Mukaan otetaan kaikki salibandysta kiinnostuneet pelaajanalut laji- tai urheilutaustasta riippumatta. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Tule tutustumaan ilmaiseksi joukkueen toimintaan!

Nyt on helppo heittäytyä mukaan ja päästä vaikuttamaan lapsen liikunnalliseen elämäntapaan, sillä joukkueen toimintaan tarvitaan mukaan pelaajien lisäksi myös vapaaehtoisia vanhempia. Joukkueen taustalta löytyy erilaisia toimihenkilötehtäviä, joten kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Seura perehdyttää kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä eli aikaisempaa kokemusta lajin parista tai seuratoiminnasta ei välttämättä tarvita.

Jokaisen joukkueemme taustalla toimii lisäksi aktiivinen vanhempainryhmä auttamassa vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jolloin kaikki vanhemmat pääsevät mukaan vaikuttamaan lapsensa harrastukseen.

Tapahtumat:

Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Harjoitusajat ja -paikat selviävät myöhemmin. Tarkoituksena on osallistua Salibandyliiton oman ikäluokan sarjaan.

Tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat näkyviin myClubiin.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta: sbnaiset(at)nokianpalloseura.fi

Toimintamaksu joukkueessa kaudella 2022-2023:

• 250 € elokuusta huhtikuuhun

Sisältää:

• Seuran jäsenyyden
  • Pelipassin
  • Vakuutuksen
  • Harjoituspaidan
  • Harjoitusvuorot elokuusta huhtikuuhun
  • Talven sarjapelitoiminnan kulut
  • Toimihenkilöiden asut
  • Toimihenkilöiden koulutukset