Tule meille pelaamaan tyttösäbää!

Mukaan otetaan kaikki 2015 tai myöhemmin syntyneet salibandysta kiinnostuneet pelaajanalut laji- tai urheilutaustasta riippumatta. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Joukkueen toimintaan pääset tutustumaan ilmaiseksi!

Nyt on helppo heittäytyä mukaan ja päästä vaikuttamaan lapsen liikunnalliseen elämäntapaan, sillä joukkueen toimintaan tarvitaan mukaan pelaajien lisäksi myös vapaaehtoisia vanhempia. Joukkueen taustalta löytyy erilaisia toimihenkilötehtäviä, joten kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Seura perehdyttää kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä eli aikaisempaa kokemusta lajin parista tai seuratoiminnasta ei välttämättä tarvita.

Jokaisen joukkueemme taustalla toimii lisäksi aktiivinen vanhempainryhmä auttamassa vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jolloin kaikki vanhemmat pääsevät mukaan vaikuttamaan lapsensa harrastukseen.

Tapahtumat:

Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Harjoitusajat ja -paikat selviävät myöhemmin. Tarkoituksena on osallistua Salibandyliiton oman ikäluokan tyttöjen sarjaan.

Tarkemmat tiedot tapahtumista tulevat näkyviin myClubiin.

Harjoitukset alkavat syksyllä 2023.