Salibandy: Miehet harraste

Oletko aina halunnut kokeilla salibandya, mutta et ole löytänyt sopivaa joukkuetta?

Tai oletko vaikka vuosia sitten lopettanut konkari, jonka kipinä salibandya kohtaan on jälleen syttynyt?

NoPS salibandy järjestää keväällä 2022 salibandyn harrastetoimintaa myös miehille!

Tästä harrasteryhmästä on tarkoitus perustaa syksylle uusi toimintaryhmä joko Salibandyliiton sarjaan tai muuhun sarjaan pelaajien toiveita kuunnellen. Ryhmällä on yhteistoimintaa myös nykyisen miesten joukkueen kanssa mahdollisuuksien mukaan.

Salivuoro on tiistaisin (15.3.-17.5.2022) Harjuniityn liikuntahallilla klo 19.45-21 välillä.

Toiminta aloitetaan mikäli siihen ilmoittautuu vähintään 15 pelaajaa.

Hinta keväälle on 50 €.

Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten jokainen pelaaja huolehtii omasta vakuutusturvastaan.

Lisätietoa:

Niko Laitila