Salibandy: Eskarisäbä

Eskarisäbä-kiertue elokuussa 2021!

Tästä linkistä Eskarisäbä-kiertueen tarkempaan aikatauluun.

Varmista omasta eskariryhmästäsi, että olette tulossa mukaan! Eskarisäbä-kiertue on osallistujille maksuton. Jos lajiin löytyy kipinä, alla on tietoa NoPSin syyskuussa aloittavasta Eskarisäbä-kerhosta, josta lisätietoa alla.

Syyskuussa 2022 NoPSissa aloittaa jälleen uusi Eskarisäbäkerho!

Eskarisäbässä harjoitellaan kerran viikossa ja pelataan mahdollisesti ystävyysotteluita. Vanhempien läsnäolo on sallittua, mutta lapset harjoittelevat salissa lähtökohtaisesti itsenäisesti ohjaajien mukana. Syksyllä 2022 aloittavassa ryhmässä harjoittelevat ensisijaisesti 2016 syntyneet lapset.

Eskarisäbän 2022-2023 syys-/kevätkauden hinta on 80 e.
Hinta sisältää
- kerhopassin
- tapaturmavakuutuksen (kun lasku on maksettu ja myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus)
- seuran jäsenmaksun (oikeuttaa seuran jäsenetuihin)
- ohjauksen
- NoPS salibandyn yhteiset päättäjäiset huhtikuussa 2023

Syyskausi on syyskuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta huhtikuuhun. Syksyn ilmoittautuminen jatkuu keväälle 2023 ilman erillistä ilmoitusta.

Harjoitusvuoro täsmentyy kesän aikana. Alustavasti vuoro on Nokian koululla lauantaisin klo 11 tai 12 (riippuu ilmoittautuneiden määrästä). Eskarisäbän ensimmäinen kerta syksyllä 2022 on 3.9. ja viimeinen 17.12.2022. Uuden vuoden ensimmäinen kerta on 7.1.2022 ja viimeinen 29.4.2023. Ilman erillistä ilmoitusta syksyn ilmoittautuminen jatkuu myös keväälle 2023.

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet, juomapullo, maila ja suojalasit.

Ilmoittautumiset Eskarisäbään allaolevasta linkistä.

Lisätietoja:

sbnaiset(a)nokianpalloseura.fi