Salibandy: Eskarisäbä

Eskarisäbä-kiertue elokuussa 2020 !

Tästä linkistä Eskarisäbä-kiertueen tarkempaan aikatauluun.

Varmista omasta eskariryhmästäsi, että olette tulossa mukaan! Eskarisäbä-kiertue on osallistujille maksuton. Jos lajiin löytyy kipinä, alla on tietoa NoPSin syyskuussa aloittavasta Eskarisäbä-kerhosta.

Syyskuussa 2020 NoPSissa aloittaa uusi Eskarisäbäkerho!

Eskarisäbässä harjoitellaan kerran viikossa ja pelataan mahdollisesti ystävyysotteluita. Vanhempien läsnäolo on sallittua, mutta lapset harjoittelevat salissa lähtökohtaisesti itsenäisesti ohjaajan mukana.

Eskarisäbän syys-/kevätkauden hinta on 70 e tai 130 e molemmat kaudet kerralla.
Hinta sisältää
- kerhopassin
- tapaturmavakuutuksen (kun lasku on maksettu ja myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus)
- seuran jäsenmaksun
- ohjauksen
- mahdolliset harjoituspelit
- NoPS-harkkapaidan
- päättäjäiset huhtikuussa 2021

Harjoitusvuoro on Nokian koululla lauantaisin klo 10.30-11.30. Eskarisäbän viimeinen kerta vuonna 2020 on 19.12. ja uuden vuoden ensimmäinen kerta 2.1.2021. Salibandykerhon kevään viimeinen kerta pidetään 24.4.2021.

Varusteiksi tarvitaan maila, suojalasit, sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Tarvittaessa löytyy lainavarusteiksi maila ja suojalasit, jos ei ole omia.

Ilmoittautumiset Eskarisäbään allaolevasta linkistä.

Lisätietoja:

sbnaiset(a)nokianpalloseura.fi