Salibandy: Eskarisäbä

Syyskuussa 2021 NoPSissa aloittaa jälleen uusi Eskarisäbäkerho!

Eskarisäbässä harjoitellaan kerran viikossa ja pelataan mahdollisesti ystävyysotteluita. Vanhempien läsnäolo on sallittua, mutta lapset harjoittelevat salissa lähtökohtaisesti itsenäisesti ohjaajan mukana. Syksyllä 2021 aloittavassa ryhmässä harjoittelevat ensisijaisesti 2015 syntyneet lapset.

Eskarisäbän syys-/kevätkauden hinta on 75 e.
Hinta sisältää
- kerhopassin
- tapaturmavakuutuksen (kun lasku on maksettu ja myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus)
- seuran jäsenmaksun (oikeuttaa seuran jäsenetuihin)
- ohjauksen
- NoPS salibandyn yhteiset päättäjäiset huhtikuussa 2022

Syyskausi on syyskuusta joulukuuhun ja kevätkausi tammikuusta huhtikuuhun. Syksyn ilmoittautuminen jatkuu myös keväälle 2022 ilman erillistä ilmoitusta.

Harjoitusvuoro on Nokian koululla lauantaisin klo 11 tai 12 (näyttäisi tulevan kaksi toimintaryhmää). Eskarisäbän ensimmäinen kerta syksyllä 2021 on 4.9. ja uuden vuoden ensimmäinen kerta 8.1.2021. Salibandykerhon kevään viimeinen kerta pidetään 23.4.2022. Ilman erillistä ilmoitusta syksyn ilmoittautuminen jatkuu myös keväälle 2022.

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet, juomapullo, maila ja suojalasit.

Ilmoittautumiset Eskarisäbään allaolevasta linkistä.

Lisätietoja:

sbnaiset(a)nokianpalloseura.fi