Salibandy: Eskarisäbä

Eskarisäbä-kiertue elokuussa 2020 !

Tästä linkistä Eskarisäbä-kiertueen tarkempaan aikatauluun.

Varmista omasta eskariryhmästäsi, että olette tulossa mukaan! Eskarisäbä-kiertue on osallistujille maksuton. Jos lajiin löytyy kipinä, alla on tietoa NoPSin syyskuussa aloittavasta Eskarisäbä-kerhosta.

Syyskuussa 2020 NoPSissa aloittaa uusi Eskarisäbäkerho!

Eskarisäbässä harjoitellaan kerran viikossa ja pelataan mahdollisesti ystävyysotteluita. Vanhempien läsnäolo on toivottavaa, mutta lapset harjoittelevat salissa lähtökohtaisesti itsenäisesti ilman omaa aikuista vierellään ohjaajan mukaan.

Eskarisäbän syys-/kevätkauden hinta on 70 e tai 130 e molemmat kaudet kerralla.
Hinta sisältää
- kerhopassin
- vakuutuksen (kun lasku on maksettu ja myClubiin on merkattu lapsen henkilötunnus)
- seuran jäsenmaksun
- ohjauksen
- mahdolliset harjoituspelit
- NoPS-harkkapaidan
- päättäjäiset huhtikuussa 2021

Harjoitusvuoro selviää kesän aikana. Eskarisäbän viimeinen kerta vuonna 2020 on 19.12. ja uuden vuoden ensimmäinen kerta 2.1.2021. Salibandykerhon kevään viimeinen kerta pidetään 24.4.2021.

Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Halutessaan voi ottaa oman mailan sekä omat suojalasit lapselle. Kerhossa on lainaan lapselle suojalasit ja maila, jos ei ole omia.

Ilmoittautumiset Eskarisäbään allaolevasta linkistä.

Lisätietoja:

sbnaiset(a)nokianpalloseura.fi