NoPS P7 - 2016-pojat

Tervetuloa P7 (2016) joukkueen kotisivuille!

2016-poikien jalkapallotoiminta alkaa tammikuussa!

Milloin ja missä?

Harjoituksia on 13.1.2023 lähtien Emäkosken liikuntasalissa perjantaisin klo 17.15-18.15. Varustuksena sisäpelikengät, suojat ja sisäliikuntaan sopiva vaatetus + oma juomapullo.

Ulkokenttien auettua (tilannetta katsotaan pääsiäisen jälkeen), siirrymme ulkokentille ja harjoituksia on kesän ajan kaksi kertaa viikossa arkipäivisin (päivät ja kellonajat eivät vielä ole tiedossa). Kesällä osallistumme myös eritasoisiin jalkapallosarjoihin pelaajamäärästä riippuen (pelit pääsääntöisesti arkipäivisin) sekä mahdollisesti turnauksiin (pääsääntöisesti viikonloppuisin).

Mitä toiminta maksaa?

Kaikki seuran toimintaan osallistuvat pelaajat liittyvät seuran jäseniksi maksamalla 30 € jäsenmaksun. Jäsenmaksu laskutetaan alkuvuoden aikana omalla laskullaan.

Seuran jalkapallon jaostomaksu on 240 € ja se kattaa toiminnan kuluja syksyyn 2023 asti. Jaostomaksu kattaa kokonaan tai osittain sekä seuran että joukkueen toiminnasta aiheutuvia kuluja ja se sisältää tapaturmavakuutuksen (LähiTapiolan ryhmävakuutus) sekä virallisiin peleihin tarvittavan Palloliiton pelipassin. Jaostomaksu laskutetaan useammassa erässä toiminnan alettua.

Jaostomaksun lisäksi kuluja vuoden aikana tulee joukkueen tapahtumien kuluista (harjoitus-, peli- ja turnaustoiminta) sekä pelaajan henkilökohtaisista varusteista, lukuunottamatta harjoituspaitaa, joka kuuluu jaostomaksuun. Uusille pelaajille hankittavan peliasupaketin hinta on 65,20 € ja se sisältää pelipaidan (omalla nimellä ja numerolla), pelishortsit (numerolla) sekä pellisukat.

Jos et vielä ole varma haluatko sitoutua toimintaan koko kaudeksi, toimintaa saa joka tapauksessa tulla kokeilemaan ilmaiseksi kaksi viikkoa.

Miten seura käytännössä toimii?

Seuran toiminta perustuu paljolti vapaaehtoisuuteen ja sen avulla myös kustannukset saadaan pidettyä matalina. Toimintaan tarvitaan mukaan siis myös aikuisia, sekä kentälle touhuamaan yhdessä lasten kanssa että joukkueen taustalle joukkueenjohtajaksi ja huoltajiksi. Aikuiset voivat ilmoittautua vapaaehtoisiksi lomakkeen lisäkentässä.

Kenttätoiminnan aloittamisessa on mukana kevään ajan joka tapahtumassa seuran työntekijöitä, kokeneempia valmentajia tai vanhempien ikäluokkien pelaajia, joten aikaisempaa kokemusta ohjaamisesta ei siis tarvita, vaan kuka tahansa voi tulla mukaan millä taustalla tahansa.

Jäikö kysyttävää?

Uuden joukkeen ensimmäinen vanhenpainilta järjestetään keskiviikkona 11.1.2023 Seuran toimistolla, Pirkkalaistie 1, klo 19.00. Paikalle voi tulla myös kuuntelemaan tarkempia suunnitelmia ilman ilmoittautumista.

Lisätietoja saat myös soittamalla seuran toiminnanjohtajalle, Sami Päivinen, 044 2317029.

Kaikki selvää miten pääsen mukaan?

Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella.