NoPS P7 - 2014

Tervetuloa uuden P7 (2014) joukkueen kotisivuille!

Tule meille pelaamaan! Mukaan otetaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet pelaajanalut laji- tai urheilutaustasta riippumatta. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä.

Joukkueemme toimintaa saa kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Kaikille kokeilijoille ja uusille pelaajille annetaan jalkapallo omaksi!

Joukkueen toimintaan tarvitaan mukaan pelaajien lisäksi myös vapaaehtoisia vanhempia. Joukkueen taustalta löytyy paljon erilaisia toimihenkilötehtäviä, joten kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Seura perehdyttää kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä eli aikaisempaa kokemusta lajin parista tai seuratoiminnasta ei välttämättä tarvita. Jokaisen joukkueemme taustalla toimii lisäksi aktiivinen vanhempainryhmä auttamassa vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jolloin kaikki vanhemmat pääsevät mukaan vaikuttamaan lapsensa harrastukseen.

Toimintamaksu joukkueessa kaudella 2021:

• 180 € huhtikuusta syyskuuhun

Sisältää:

• Seuran jäsenyyden
  • Pelipassin
  • Vakuutuksen
  • Harjoituspaidan
  • Oman pallon
  • Harjoitusvuorot maaliskuusta syyskuuhun
  • Kesän sarjapelitoiminnan kulut
  • Toimihenkilöiden asut
  • Toimihenkilöiden koulutukset