NoPS P8 - 2013

Tervetuloa NoPS JP-13:n kotisivuille

Tule meille pelaamaan! Mukaan otetaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet pelaajanalut laji- tai urheilutaustasta riippumatta. Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan:

Jari Mikkonen

jp13vava@nokianpalloseura.fi

040 868 3728

Joukkueen toimintaan tarvitaan mukaan pelaajien lisäksi myös vapaaehtoisia vanhempia. Joukkueen taustalta löytyy paljon erilaisia toimihenkilötehtäviä, joten kaikki vanhemmat ovat tervetulleita mukaan. Seura perehdyttää kaikki vapaaehtoiset tehtäviinsä eli aikaisempaa kokemusta lajin parista tai seuratoiminnasta ei välttämättä tarvita. Jokaisen joukkueemme taustalla toimii lisäksi aktiivinen vanhempainryhmä auttamassa vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jolloin kaikki vanhemmat pääsevät mukaan vaikuttamaan lapsensa harrastukseen.

Maksut JP-13 -joukkueessa 2021:

• Pelipassi: 25€
  • Joukkuemaksu: 25€/kk
  • Vakuutus: 4€
  • Seuramaksu 2021: 200€ koko vuoden mukana olleet (laskutetaan kahdessa erässä). 100€ kesäkaudella aloittavat pelaajat.

Maksut sisältävät aloittavalle pelaajalle:

• Seuran jäsenyyden
  • Harjoituspaidan
  • Harjoitusvuorot
  • Kesän sarjapelitoiminnan kulut
  • Toimihenkilöiden asut
  • Toimihenkilöiden koulutukset
  • Joukkueen harjoitusvälineet

Ei sisällä:

• Peliasupakettia (pelipaita, shortsit ja pelisukat)
  • Pelaajien muita henkilökohtaisia varusteita (kengät, suojat, juomapullo)
  • Turnausmaksuja