Pelisäännöt

Pelaajien säännöt

• Tulen harjoituksiin, peleihin ja muihin joukkueen tapahtumiin hyvällä mielellä.
  • En hauku ketään vaan kunnioitan joukkuekaveria, vastustajaa, valmentajaa ja tuomaria.
  • Ei karkinsyöntiä ja limsanjuontia ennen peliä eikä pelien ja reenien aikana
  • Kannustan ja tsemppaan muita.
  • Pillin soidessa pysähdyn ja hiljennyn.
  • Kuuntelen ohjeita ja toimin niiden mukaan.
  • Valmentajia, huoltajia, muita aikuisia ja tuomaria totellaan.
  • Yritän aina parhaani ilman epäonnistumisen pelkoa
  • Peliaikaa jokaiselle yhtä paljon kauden aikana, valmentajat päättävät peliajasta ja kaikesta peluutuksesta.
  • Kipeänä ei saa pelata.
  • Turnauksissa pyritään kulkemaan yhtenä joukkeena, hyviä käytöstapoja noudattaen. (pukeudutaan seuran asuihin, huolehditaan roskat pois pelikentiltä)

Vanhempien säännöt

• Ei tupakointia/päihteitä tapahtumissa
  • Kentällä tai kentän laidalla ei kiroilla.
  • Huolehdin lapsen ajoissa paikalle: 10min etukäteen, eli 18:00 harjoituksiin viimeistään 17:50 paikalla ja valmiina tulemaan kentälle.
  • Infoan osallistumisesta ajoissa MyClubin tapahtumissa : harjoitukset 1 vrk ja pelit 8 vrk ennen tapahtumaa.
  • Vanhempien ei tarvitse jäädä reenien ajaksi kentän laidalle
  • Kannustan ja tuen lapsia harrastuksessa.
  • En arvostele ketään vaan kunnioitan pelaajia, valmentajia ja tuomareita.
  • Annan valmentajille työrauhan; eli keskityn kannustamaan ja annan valmennuksen huolehtia pelillisistä ohjeista

Toimihenkilöt

• Joukkueen toimihenkilöillä on oikeus poistaa pelaaja pois harjoituksista, pelistä tai muusta joukkueen yhteisestä tapahtumasta.
  • Joukkueen toimihenkilöt voivat tarvittaessa siirtää lapsen rauhoittumaan kentän laidalle, jos kehotukset rauhoittua eivät tehoa.