NoPS Edustuksen otteluennakot

Hämeenlinnan Kaurialankenttä muistuttaa Nokian kenttää

Kierroksen ottelussa vain voitto kelpaa

HJS ja NoPS kohtaavat Hämeenlinnassa ja molemmat hakevat vain voittoa. Joukkueet taistelevat sarjan noususta ja siinä on sanottavansa myös Ilves-Kissoilla. HJS varmistaa voitolla nousun Kakkoseen ja NoPS voitollaan puolestaan tarraa kiinni Kakkosen paikkaan ja kaikki jäis viimeisenkierroksen varaan. Viimeisellä kierroksella NoPS:lla vastassa Ilves-Kissat Nokialla. Kaikki on siis "omissa Käsissä" ja paljon on kiinni tästä pelistä.

Edellinen kohtaaminen päättyi Nokialla HJS:n voittoon ja nyt jos koska olis kuittauksen paikka. Harjoituspelit menivät ennen sarjan alkua, siten että molemmat voittivat kerran kun joukkueet kohtasivat kaksi kertaa. Otteluita on nyt pelattu 20 kierrosta ja HJS on voittanut niistä 17 ja NoPS on voittanut 16 ottelua. Syyskauden alun pistemenetykset tulevat nyt suureen rooliin kun tappioihin ei ole enään varaa.

Toivotaan että NoPS saa voiton ja kausi huipentuu viimeiseen kierrokseen joka pelataan samaan aikaan kaikkien joukkueitten osalta 28.9 klo 13:00.

HJS-NoPS 21.9.2019 klo 15:00 Hämeenlinna, Kauriala

NoPS - PP-70 14.9.2019 klo 15:00 (Nokia)

Klikkaa isommaksi

NoPS saa vastaan PP-70 Tampereelta

Futsalissa menestyvä PP-70 saapuu Nokialla pelattavaan otteluun Lauantaina klo 15:00. Syksy on edennyt jo niin pitkälle että päänurmella ei näe urheilla arki-iltoina kun siellä ei ole valoja. Ottelu pelataankin siksi näin Lauantaina ja mikäs siinä kun keli ja olosuhteet näyttää jälleen hyvältä.

Vierasjoukkue PP on nyt jumittunut sarjan tyveen eikä se heikennä ottelun tasoa. PP:llä on ollut edellisenä päivänä Futsal-ottelu ja nähtäväksi jää kuinka se tuntuu jaloissa kun mennäänkin 90 minuuttia isolla kentällä. PP:ltä löytyy muutama Ilveksen kaksoisedustuksella pelaava nuori pelaaja jotka saaneet kokemusta pelivauhdista.

NoPS lähtee kapealla ringillä ja hyvin siitä mihin Valkeakoskella jäätiin. Tuosta Pallo-Sepot ottelusta puhutaan vielä saunailloissa, sillä oli se kauden upein taistelu ja venyminen. Kolmosen tasoa varjostaa näin syyskuussa jo alkanut Futsal-kausi ja sen pelaajia löytyy useasta joukkueesta. Kolme ottelua jäljellä ja yhdeksän pistettä tarjolla. Tilanne on siis kutkuttava kun kärjen pisteet lopussa ynnäillään, tosissaan saa pelata viimeiseen kierrokseen asti.

14.9.2019 NoPS - PP-70 Nokian päänurmi klo 15:00. Tervetuloa

PS-44 - NoPS 7.9.2019 klo 15:00 (Valkeakoski, Apia)

NoPS:n Pekka Äijälä

Vieraspeli Apian kentällä, vastassa PS-44

Valkeakoskelainen Pallo Sepot 44 kuuluu sarjan ehdottomaan kärkikastiin. Joukkueet kohtasivat kevätkierroksella Nokialla ja tuolloin oli NoPS parempi luvuin 4-1. PS-44 on joutunut pistemenetyksiin vain sarjan kolmen kärjen kanssa ja syyskierroksella pelasivat tasan HJS:n ja Ilves-Kissojen kanssa. Seppojen edelliset ottelut ovatkin olleet just nuo kaksi peliä ja etenkin Kissat-ottelussa mentiin kovaa ja maaleja syntyi peräti kuusi ja päättyi siten 3-3. Ottelussa Seppojen valmentaja Pekka Lingman sai katsomokomennuksen ja se tietää myös toimitsijakieltoa tulevasta NoPS ottelusta. Sepot on kauden pelannut farmisopimuksella Fc Hakan kanssa ja nähtäväksi jää ketä Ykkösen kärkijoukkueesta jäi Seppoihin, koska siirtoikkuna päättyi 2.9.2019. Haka nousee Veikkausliigaan ja farmisopimuspelaajat ovatkin olleet Sepoille kovaa luokkaa. Sarjataulukossa joukkueiden ero on yksi piste kun Sepoilla on 41 pistettä ja NoPS:lla niitä kertynyt 42. Seppojen maalisuhde on mukavat +40.

NoPS:n valmisteluja haitannut sairaustapaukset ja työvuorot. Tässä vaiheessa kautta pelaajat ovat hyvin rutinoituneita ja tiivis joukkue saa hyvin taistelevan kokoonpanon. Kaudessa on jäljellä neljä ottelua joista kolme kuuluu sarjassa NoPS:n kanssa neljän parhaan joukkoon. Sepot on menettänyt pisteitä vain kolmen parhaan kanssa kun NoPS menetti pisteitä sarjan tyvipään joukkueille heti syyskierroksen alettua. Valkeakosken Apian kenttällä tulee olemaan runsas yleisö sillä otteluaika ja paikka on näille Valkeakoskelaisille hyvin otollinen.

Tervetuloa kannustamaan NoPS voittoon Apian kentälle 7.9.2019 klo 15:00

NoPS-TKT 30.8.2019 klo 19:00 (Nokia)

Klikkaa isommaksi
NoPS:n joukkueen reenaaminen hyvällä tasolla

NoPS saa kotiotteluun vastustajaksi TKT:n Tampereelta

Viimeinen perjantai-ottelu pelataan kotona Tampereen Kisatovereita vastaan klo 19:00. Pimeyden takia loput sarjapelit pelataan lauantaisin ja kotiottelut tutulla ajalla klo 15:00.

TKT on luisunut sarjassa viimeiselle sijalle ja varmasti haluaa kohennella paikkaansa NoPS:n kustannuksella. TKT on voittanut 17-kierroksen aikana kaksi ottelua. Kevätkierroksella pelattu peli ei ollut NoPS:lle mitenkään helppo ja NoPS voitti tuon kohtaamisen vaivoin 2-0. Ensimmäisellä jaksolla ei maaleja nähty ja toistajaksoa pelattiin 63 min. asti, kunnes #10 Tuomas Lehti teki NoPS:lle maalin. Ottelun lopussa "Tuoppi" teki vielä illan toisensa ja ottelu oli alkuerän maalittomuuden jälkeen lopulta selvää NoPS:n hallintaa.

Tilastojen valossa ottelut on menneet NoPS:lle. Aiemmasta seitsemästä sarjapelistä ei TKT ole voittanut NoPS:a kertaakaan. NoPS:lle 5 voittoa ja 2 tasapeliä on aiempien kohtaamisien saldo tällä hetkellä.

Yksittäisiä pelaajia TKT:sta on vaikea nostaa esille mutta NoPS:sta sinne siirtyi hiljattain Lùbomir Kocis ja juniorina NoPSissa useamman vuoden pelannut sekä talvella NoPS Edustuksen harjoituksissa esiintynyt "Zicon" poika Alex Hjelm. Kotijoukkueen materiaali on kauden edetessä kaventunut ja kenttäpelaajien määrä on supistunut paljon. Jäljellä on kuitenkin erittäin tiivis ja kova nippu.

Joukkue pelaa tällä hetkellä erittäin rohkeaa pelaavaa jalkapalloa ja peli-ilo näkyykin hyvin kentällä ja harjoituksissa. Kokoonpanon osalta saadaan pöytäkirja täyteen ja se tietää vastustajalle aina vaikeuksia.

Sarja on siinä vaiheessa että viimeisiä kärkisijoja jaetaan ja ilman kovaa taistelua niitä ei oteta! NoPS keskittyy kuitenkin ainoastaan tähän peliin ja sen jälkeen seuraavaan peliin. Lopussa katsotaan miten keltamustat sarjassa sijoittuvat.

Tervetuloa Nokian päänurmelle perjantaina klo 19:00 kannustamaan NoPS voittoon!

TP-T - NoPS 21.8.2019 klo 18:30 (Lamminpää)

Päävalmentaja Markus Halme
Klikkaa isommaksi

NoPS kohtaa TP-T:n Lamminpään hyväkuntoisella nurmella

Nokian Palloseura pelaa kierroksen vierasottelun Tampereen Pelitovereita vastaan. TP-T kävi Nokialla kevätkierroksella ja NoPS voitti joukkueiden kohtaamisen tuolloin 6-0 (4-0). Kotipelissä ei TP-T:lla ollut mahdollisuuksia ja voittomaalin laittoi sisään jo alkuminuuteilla Tuomas Alanen. Ensimmäisen jakson NoPS vei 4-0 ja "ottelu oli ohi". Kaikki kuusi maalia tehtiin n. 70 min mennessä ja loppu olikin lähinnä pelailua.

Sarjakärki HJS:lta piste

TP-T on aika-ajoin saanut pelinsä kulkemaan ja syyskierroksen HJS-ottelussa joukkue pelasi 0-0 tasapelin. Ottelun lopussa oli saumat jopa voittomaaliin sarjakärkeä vastaan. Tuloksien valossa TP-T:n pelit on kuitenkin ailahdelleet, sillä heti seuraavassa pelissä Ilves-Kissat otti 7-0 voiton TP-T:sta. TP-T on ns. keskikastin joukkueita jotka tarvitsevat kipeästi pisteitä sarjapaikan varmistamiseen. NoPS varmisti paikkansa sarjassa komealla 9-1 voitolla TPV/2 vastaan. TP-T ottelu on ennakkoon erittäin tiukka ja TP-T haluaa varmasti kuitata alkukauden 6-0 selkäsaunan Nokialta.

 

Uudella valmennusparilla kovat ottelut edessä

NoPS vaihtoi kesken kauden päävalmentajaa ja joukkueen uusi valmennuskaksikko on Markus Halme ja Toni Rantala. Markus toimii kaksikosta päävalmentajana. Apuvalmentajana toimiva Toni "Tonto" Rantala siirtyi Edustusjoukkueen valmennukseen seuran omasta organisaatiosta. Valmennus on nyt erittäin hyvissä käsissä ja treeneissä mennään kovaa. Loppukaudella kaikki neljä kärkijoukkuetta kohtaavat vielä toisensa ja se joka ottelut hoitaa on kärkisijoilla. 

NoPS:n pelaajarinki on pienentynyt rajusti kauden aikana eri syistä johtuvien seurasiirtojen ja loukkaantumisten myötä. Valmennuksella on nyt n.16 kenttäpelaajaa käytössä. Kun joukossa on vielä vuorotyöläisiä, tekee se oman haasteensa uudelle valmennusparille otteluiden kokoonpanojen suhteen.

Tämän illan ottelusta on varmuudella pois maalipörssin kärki Pekka Äijälä ja toppari Santeri Salomaa. Molemmilla loukkaantumiset estävät osallistumisen mahdollisesti koko loppukauden osalta. Kaikki pelaajat kokoonpanossa ovat kuitenkin erittäin hyviä ja taistelu sarjan kakkospaikasta tulee käymään kuumana.

NoPS-JanPa 15.8.2019 klo 19:00 (Nokia)

Klikkaa isommaksi

NoPS kohtaa kotiottelussa JanPa:n Janakkalasta 

Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti tällä kaudella ja molemmissa voittajana oli NoPS. Ensimäinen oli Regions Cup ottelu, missä JanPa oli pelissä mukana ihan loppuun asti kunnes NoPS:n Ville Kuusinen teki 1-0 voittomaalin. Ottelu pelattiin keväällä Menkalassa. Toisessa kohtaamisessa ei JanPa:lla ollut pelissä juurikaan mahkuja voittoon sillä NoPS "ryösti" tylysti vieraspisteet luvuin 0-4. Janakkala on nyt sarjajumbo ja voittanut vain kaksi ottelua. JanPa:lle tuli sarjatauon molempiin päihin hyvät hetkensä ja onnistui voittamaan TKT:n ja PP-70. Muuten pisteitä on kertynyt 15 ottelussa vain 8 ja on näin NoPS:a hurjat 28 pistettä jäljessä. Kovasti pitää siis JanPa:n töitä tehdä että pisteitä saa sarjapaikan pitämiseksi.

NoPS on saanut kahdessa viimeisessä pelissä hommat toimimaan voittamalla selvästi ottelut ja noissa maalisuhde hienot 16-1. FJK voitettiin 7-0 ja TPV/2 voitto oli 9-1. Syyskierros on kuitenkin näyttänyt että sarjapeleihin valmistautuminen on tärkeää koska kuka tahansa voi ottelussa olla voittaja. NoPS saa liikkeelle jälleen vahvan nipun ja tekemisen taso ollut hyvää. Pekka Äijälä on kivunnut maalipörssissä neljännelle sijalle tehden nyt 13 maalia, Tuomas Lehti on tehnyt 10 maalia. JanPa:n koko joukkue on tehnyt kaudella vain 14 maalia. Nokian päänurmella tullaankin näkemään hienoa jalkapalloa, joka on jouduttu asettelemaan muiden tapahtumien vuoksi arkipäivälle omalle harjoitusvuorolle.

NoPS - JanPa 15.8 klo 19:00 Tapio Rautavaarakenttä

TPV/2 - NoPS 9.8.2019 klo 19:45 (Kauppi/2)

Klikkaa kuva isommaksi

TPV/2 - NoPS perjantai 9.8.2019 klo 19:45 Kauppi/2

Nokian Palloseuran kierroksen vierasottelu pelataan Tampereen Kaupissa ja vastassa on TPV:n kakkosjoukkue. Aiempi kohtaaminen kevätkierroksella päättyi NoPS:n selvään 5-1 voittoon, kotona Menkalassa. TPV/2:n joukkue saattaa olla hyvinkin vahva jos otteluun tulee edustuksen miehistöä. Joukkue on pelannut kohtalaisesti ja on "kärkinelikon" jälkeen heti keskikastissa. NoPS:lla on jo nyt saldona 33 pistettä ja koko viimekaudella pisteitä kertyi 36, voitto TPV:sta tietää sitä, että sarjapaikka varmistuu ja on harvinaista näin aikaisin sarjaa.

TPV:n riveissä pelaa jokunen NoPS:n kasvatti ja viimeisin yllätys-siirto tuli kun Jarkko Liimatainen vaihtoi NoPS:sta TPV:n. NoPS saa liikkeelle hyvän kokoonpanon ja vaihdosta varmasti voimaa kentälle. NoPS:n pelaajille vastustajat ovat tuttuja ja tullaan varmasti näkemään viihdyttävää mutta tunteikasta jalkapalloa Kaupin kentällä.

Seuraava kotipeli NoPS - JanPa 15.8.2019 klo 19:00 Nokia

NoPS - FJK 6.8.2019 klo 20:00 (Nokia)

Klikkaa isommaksi

NoPS saa vieraakseen Nokialle FJK:n Forssasta. Joukkueet kohtasivat kevätkierroksella sarjan ensimmäisessä ottelussa ja tuossa pelissä oli NoPS parempi, voittamalla 1-3. FJK pelasi ekan jakson hyvin ja se päättyikin 1-1 ja ottelun lopussa hakivat vimmatusti kavennusta mutta NoPS kesti rynnistyksen ja oli lopulta selkeä voittaja. Viimeaikaiset otteet on NoPS:lla olleet mollivoittoiset ja tarvetta kurssin kääntämiseen on todellakin nyt tässä pelissä. Eiliset reenit antoi jo osviittaa että hyvää peliä on tulossa. Reeneissä lähes koko joukkue ja ainoastaan muutama puuttuui työn tai sairauden takia. Kerrankin valmisteleva reeni oli sitä valmistelevaa ja uskotaan että otteet näkyvät myös kentällä.

NoPS:n maalissa tänään ensimmäistä kertaa Jani Rantala. Rantala loukkaantui pahasti kevään halliharjoituksissa ja on nyt, pitkän kuntoutusjakson jälkeen, debytoimassa NoPS:n maalilla.

Tervetuloa seuraamaan Kolmosen ottelua Keskuskentän Pääkatsomoon ja panoksena on paikka sarjan kakkosena ja siitä pyritään pitämään kiinni kauden loppuun asti. Sarja on sijoilta 2-4 erittäin tiukka ja jännitettävää piisaa varmasti syksyn viimeiseen kierrokseen asti.

Nokian Palloseura - Forssan Jalkapalloklubi 6.8.2019 klo 20:00 Nokia

NoPS - Loiske 3.8.2019 klo 15:00 (Nokia KK1)

Klikkaa kuva isommaksi

Nokian Palloseura kohtaa lauantaina Kolmosen ottelussaan Sääksjärven Loiskeen. Samalla Loiske ottelu käynnistää NoPS:n "härkäviikot", kun se pelaa seitsemän päivän sisällä kolme ottelua. Loiske pelin jälkeen tiistaina 6.8. Forssan Jalkapalloklubi vierailee Nokialla ja perjantaina 9.8 NoPS matkustaa Tampereelle jossa se kohtaa TPV:n kakkosjoukkueen.

NoPS avasi syyskierroksen tappiolla ACE:n vieraana viime sunnuntaina ja nyt joukkueella onkin selkeä kasvojen pesun paikka sekä mahdollisuus palata voittokantaan.

Loiske on pelannut syyskierroksella kaksi kertaa, joista tuloksena on kaksi tappiota. Keväällä vastaava ottelu Sääksjärvellä päättyi NoPS:n selvään 4-0 voittoon, mutta ottelu itsessään oli tasaisempi mitä lukemat kertovat. Loiske on vahvistanut joukkuettaan kesällä hankkimalla riveihinsä Berat Grabovcin, joten tiukka kohtaaminen joukkueiden välillä on varmasti jälleen luvassa.

Kotijoukkue saa lauantain otteluun jalkeille lisää pelaajia verrattuna viime sunnuntain ACE peliin, kun pienistä loukkaantumisista kärsineet Mohamed Koroma sekä Valtteri Salomaa ovat pelikuntoisia, lisäksi pelikieltonsa kärsinyt Toni Tuuri on taas käytettävissä. Varmuudella ottelusta poissa ovat Samu Jokela, Juuso Ylinen, Erick Bulloc sekä Hannes Varhi.

Ottelu alkaa Nokian Keskuskentällä klo. 15:00

ACE - NoPS 28.7.2019 klo 18:00 (Hervanta TN)

Klikkaa isommaksi
Teemu Syrjänen (as oy Tetris) NoPS:n avaukseen
kuva Juha Salonen

ACE-NoPS Hervanta tekonurmi

 

Sunnuntaina Nokian Palloseura matkustaa Tampereelle syyskierroksen ensimmäiseen otteluunsa, kun Ahvenisjärven tekonurmella nokialaisia isännöi ACE.
 
ACE on jo startannut syyskierroksen omalta osaltaan, kun se pelasi Keskiviikkona Ilves-Kissoja vastaan. Tuo ottelu päättyi Kissojen 2-0 voittoon. 
 
Joukkueet kohtasivat keväällä Nokian Menkalassa, tuolloin kotijoukkue oli parempi lukemin 2-0. Tuossa ottelussa maaleja saatiin odotella ottelun viime hetkille saakka, kunnes Ville Kuusinen teki voittomaaliksi jääneen osuman  ottelun 89. peliminuutilla. Tuossa ottelussa NoPS hallitsi palloa mutta ei onnistunut montaa kertaa pääsemään vaarallisille maalipaikoille. ACE:n puolustus taas oli erittäin hyvin organisoitunut ja se panosti erityisesti vastahyökkäyksiin, jotka olivatkin erittäin vaarallisia. Sunnuntain ottelusta voidaan varmasti odottaa hyvin vastaavaa kohtaamista kuin keväällä.
 
Nokian Palloseuran edustusjoukkue palasi maanantaina kesätauolta takaisin harjoituskentälle ja meno on näyttänyt siltä kuin nuoria varsoja olisi vapautettu kevätlaitumelle. Sunnuntain ottelusta NoPS lähtee hakemaan positiivista tulosta, vaikkei se pääse matkaan aivan täydellä rosterilla. Keskikentän pohjalla pelaava Toni Tuuri on poissa ottelusta pelikiellon vuoksi, mutta poissaolijoiden lista on muutenkin melko pitkä. Poissa ottelusta Tuurin lisäksi ovat ainakin Manu Kiljunen, Tuomas Alanen, Sakari Lepistö, Samu Jokela, Mohamed Koroma, Iikka Häkkinen, Lubomir Kosic sekä Abdi Virtanen.
 
Ottelu alkaa Sunnuntaina 28.7. klo. 18.00 Ahvenisjärven tekonurmella.

Ilves-Kissat - NoPS 2.7.2019 klo 18.30 (Lamminpää UK)

Klikkaa isommaksi
#8 Mohamed Koroma (Euronics Nokia)
kuva Juha Salonen

Perjantain pettymys on jo unohdettu ja katseet suunnattu kohti tiistaita, jolloin Kolmosessa iskevät yhteen sarjakakkonen Nokian Palloseura sekä sijalla kolme oleva Ilves-Kissat.

Ilves-Kissat on kuluneella kaudella kärsinyt vain kaksi tappiota. Kissat kärsi tappion hieman yllättäin sarjan avauskierroksen ottelussaan ACE:a vastaan. Tämän jälkeen meno on ollut kovaa, Kissat otti seitsemän voittoa putkeen ennen tappiollista ottelua HJS:ää vastaan sarjan yhdeksännellä kierroksella. Kissat ovat siis edelleen tiukasti Kärkikamppailussa mukana ja mielii varmasti NoPS:n päänahkaa kevätkierroksen päättävässä ottelussa.

Ilves-Kissat ovat kokenut joukkue joka on tottunut menestymään kolmosessa. Täksi kaudeksi heillä on kasattuna laadukas joukkue kolmosen tasolle, jossa tunnetuimmat pelaajat Tampereen Kolmosen seuraajille ovat Jere Intala, Juha Jokinen sekä Eetu Virtanen. Berat Grabovci aloitti kautensa Ilves-Kissoissa, mutta siirtyi kesken kauden pois joukkueesta. Nuorista hyökkääjistä varsinkin Felix Suihko on kerännyt kehuja ja näyttäisikin että siinä on mies joka tulee Grabovcin saappaat Kissoissa täyttämään.

NoPS lähtee tiistain otteluun mielessään paluu voittokantaan ja samalla pysyminen iskuetäisyydellä kärjessä olevaan HJS:än. NoPS:lla on lähes kaikki miehet käytettävissä ottelussa, ainoastaan Iikka Häkkisen ja Ville Kuusisen pelaaminen on epävarmaa.

Ottelu alkaa tiistaina 2.7. Lamminpään huippukuntoisella nurmella klo. 18.30.

NoPS - HJS 28.6.2019 klo 19:00 (KK1, Nokia)

Perjantaina Nokialla Tapio Rautavaaran kentällä iskee yhteen Kolmosen kärkijoukkueet, kun kotijoukkue Nokian Palloseura saa vieraakseen Hämeenlinnan Jalkapalloseuran.
 
Molemmat joukkueet ovat edenneet kauden alun voittaen kaikki pelaamansa ottelut, kun Kolmosen kevätkierrosta on pelaamatta kaksi kierrosta. HJS johtaa sarjaa kuitenkin paremman maalieron turvin suhteessa nokialaisiin. Odotettavissa onkin tiukka taistelu sarjan kärkipään joukkueiden välillä. Myös Veikkaus on huomioinut ottelun omilla listoillaan ja tämäkin varmasti antaa oman värinsä otteluun ja lisää jännitettävää paikalle saapuvalle yleisölle.
 
HJS tippui täksi kaudeksi Kolmoseen Kakkosesta, jossa sen visiitti jäi vain yhden kauden mittaiseksi. Täksi kaudeksi seura linjasikin tavoitteeksi nopean paluun Kakkoseen ja meno kentällä onkin ollut vakuuttavaa. HJS:n joukkue nuorentui hieman viime vuodesta ja valmentaja Lauri Hakasella onkin valmennettavanaan nälkäinen ja kunnianhimoinen pelaajisto. Joukkueen ehdottomia tähtiä ovat keskikentän taiturimainen pelintekijä Prince Mokuma sekä vaarallinen hyökkääjä Juuso Huhtapelto. HJS on tehnyt sarjassa yhteensä 45 maalia, joten varmaa on että NoPS:n puolustuslinjalla tulee olemaan tiukka iltapuhde maaliahneiden hyökkääjien, kuten Huhtapelto, Miika Paussu sekä Santeri Stenius, kurissa pitämiseksi.
 
HJS ottelu on todellinen testi NoPS:n miehistölle, nyt joukkue pääsee mittaamaan tasonsa sarjan todellista huippujoukkuetta vastaan. Tämän kauden kolmosen kärkitaistelusta näyttäisi tulevan erittäin tiukka. HJS:n tavoin myös NoPS mielii nousua sarjaporrasta ylemmäs kauden päätteeksi, joten tämä ottelu tulee olemaan suuressa roolissa taistelussa sarjan kärkipaikasta. 
 
Päävalmentaja Mäkelän kommentti:
”Tätä varten olemme tehneet töitä Joulukuusta lähtien, tämän valmiimpia emme tähän otteluun voisi olla. Valmennus on erittäin tyytyväinen pelaajien sitoutumiseen harjoituskentällä ja tämä on näkynyt positiivisina otteina myös peleissä. Koko joukkue odottaa perjantain ottelua ja on valmiina pelaamaan parhaan pelinsä sarjassa tähän asti.”
 
NoPS pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla, poissa ovat ainoastaan kuntoutumassa oleva Ville Kuusinen sekä lievästä loukkaantumisesta kärsivä Iikka Häkkinen.
 
Ottelu alkaa Perjantaina 28.6 Tapio Rautavaaran kentällä klo. 19.00.

Ottelu on pelattavissa myös Veikkaus kohteena, joten kannattaa laittaa veto sisään ja tulla jännittämään ottelu paikan päälle!
 

PP-70 - NoPS 19.6.2019 klo 20:00 (Kauppi 2 TN)

Klikkaa isommaksi
#9 Eric Bullock, Metallityö Välimäki Oy (kuva Juha Salonen)

Tynkäviikko huipentuu Tampereen Peli-Poikien kohtaamiseen Kaupin tekonurmella

PP-70 nousi viime kauden päätteeksi sarjaporrasta ylemmäs Kolmoseen, kun se sijoittui viime vuoden tiukassa Nelosessa toiseksi. PP-70 keräsi viime vuoden Nelosessa 41 pistettä, vain pisteen vähemmän kuin sarjan voittanut ja niin ikään täksi kaudeksi Kolmoseen noussut ACE.

PP-70:n kausi uudella sarjatasolla ei ole alkanut ruusuisesti. Se on saalistanut vain yhden voiton pelaamistaan kahdeksasta ottelusta, kun se voitti Janakkalan Pallon Kolmosen toisen kierroksen ottelussa. PP-70:n suurimmat ongelmat ovat olleet puolustus päässä, tästä kertoo osaltaan 54 päästettyä maalia tässä vaiheessa sarjaa. Suurinumeroisin tappio tältä kaudelta on 14-1, kun PS-44 murjoi Peli-Pojat Valkeakoskella.

PP-70:llä on riveissään kuitenkin muutamia nimekkäitä pelaajia, kuten esimerkiksi Tero Intala, joka on kolmessa pelaamassaan ottelussa onnistunut kaksi kertaa maalinteossa. Muutenkin joukkueesta löytyy paljon henkilökohtaista taitoa, joukkueen pelaajisto kun koostuu pitkälti Futsal-liigassa pelaavista pelaajista.

Nokian Palloseuran pelasi edellisen kerran viime lauantaina, jolloin kotinurmella kaatui Pallo Sepot komein 4-1 lukemin.  Ennen tuota Pallo Sepot ottelussa syntynyttä lisäajan maalia, oli NoPS pystynyt pitämään maalinsa puhtaana sarjapelissä 400 minuuttia. NoPS:n peli on kulkenut hienosti ja hyökkäyspäässäkin on viime peleissä tullut runsaasti onnistumisia, joten joukkueella on hyvät lähtökohdat keskiviikon otteluun.

NoPS:n kokoonpanoon ei ole odotettavissa kovin paljoa muutoksia, vaikka viime pelistä siviilikiireiden vuoksi poissa olleet Pauli Pylvänäinen ja Tuomas Alanen ovat jälleen käytettävissä ottelussa. Varmuudella poissa ottelusta on vain pienestä loukkaantumisesta toipuva Ville Kuusinen.

Ottelu alkaa Kaupissa keskiviikkoiltana klo. 20.00.

NoPS - PS-44 15.6.2019 klo 15.00 (Nokia Keskuskenttä)

Klikkaa isommaksi

Lauantaina pelataan suurilla panoksilla, kun sarjan kärkipaikkaa hamuava Nokian Palloseura kohtaa Pallo Sepot-44.

NoPS:lle kelpaa ottelusta vain voitto, jotta sarjaa 7 kierroksen jälkeen johtava HJS ei pääse karkumatkalle. PS-44 taasen uhkaa jäädä kärkikahinoista hävittyään ottelunsa niin HJS:ää kuin Ilves-Kissojakin vastaan, joten tästä ottelusta heidän olisi saatava kolme pistettä ollakseen mukana taistelemassa sarjan kärkisijasta vielä syksylläkin.
 
PS-44 on tällä hetkellä sarjassa sijalla neljä kerättyään viisitoista pistettä seitsemästä pelaamastaan ottelusta, ero kärkeen on tällä hetkellä kuusi pistettä.  PS-44 on saanut otteluihinsa apuja farmiseura yhteistyön turvin Fc Hakasta ja odotettavissa onkin että lauantaina useampi Hakan pelaaja löytyy Seppojen kokoonpanosta. Haka avuista ainakin seitsemän maalia Sepoille tällä kaudella iskenyt Jonni Thusberg on käytettävissä tulevana lauantaina.
 
NoPS lähtee otteluun tutusta tilanteesta, eli alla on vain voittoja ja joukkueen terveystilanne vaikuttaa hyvältä. Joukkue on saanut harjoitella menneen viikon normaalisti ja harjoituksissa on ollut hyvä ja rento tekemisen meininki. Kokoonpanosta varmuudella ovat sivussa loukkaantumisesta toipuva Ville Kuusinen sekä Pauli Pylvänäinen ja Tuomas Alanen jotka ovat estyneitä siviili kiireiden vuoksi.
 
Ottelu alkaa Keskuskentällä klo. 15:00

TKT - NoPS 6.6.2019 klo 20:00 (Kaukajärvi TN)

Nokian Palloseura matkustaa tänään naapuripitäjään, jossa se kohtaa iltaottelussa Kaukajärven tekonurmella Tampereen Kisatoverit.
 
TKT on kuuden kierroksen jälkeen sarjassa sijalla yhdeksän, kerättyään pelaamistaan kuudesta ottelusta viisi sarjapistettä. TKT aloitti kauden kahdella tasapelillä, ensin 2-2 tasapeli TP-T:n vieraana ja seuraavalla kierroksella kotiottelussa se pelasi FJK:n kanssa maalittoman ottelun. Voiton TKT on ottanut vieraissa PP-70:stä lukemin 1-3. TKT on hävinnyt kolme ottelua, kaikki tappiot ovat tulleet sarjan kärkipäähän ennakoituja joukkueita vastaan. TKT on kärsinyt tappiot niin Pallo Sepoille, Hämeenlinnan jalkapalloseuralle kuin Ilves-Kissoillekin. Merkittävää onkin, ettei TKT ole onnistunut kertaakaan maalinteossa näitä kärkipään joukkueita vastaan ja maalisuhde on melko murheellinen, 0-16. 
 
Nokian Palloseura sen sijaan lähtee tämän iltaiseen otteluun kuuden ottelun voittoputkessa, edellinen peli TP-T:tä vastaan päättyi komean esityksen jälkeen 6-0 voittoon. Tulosta enemmän ilahdutti tapa, jolla NoPS pelaajat ottelussa pelasivat. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli täydellistä NoPS:n hallintaa ja alkukaudesta tuttu maalinteon vaikeus tuntui olevan kuin muisto vain. 
 
Loistavan alkukauden pelannut Hannes Varhi joutuu jättämään tänään ottelun väliin työesteiden vuoksi. Muita poissaoloja ei NoPS:lla tänään ole, joten jalkeille se saa varsin vahvan kokoonpanon.
 
Ottelu alkaa klo. 20.00 Kaukajärvellä

NoPS - TP-T 31.5.2019 klo 19:00 Tapio Rautavaaran kenttä

Klikkaa isommaksi

Tampereen Peli-Toverit eli TP-T on todella tuttu seurana koska on NoPS:n kanssa pelannut samassa sarjassa jo vuosia. Taustahenkilöt säilyneet mutta joukkueen pelaaja-rinki kasvanut yli 30:n pelaajan suuruiseksi. Alkuvuosi toi yllätyksen, kun näytti ettei TP-T saa kunnolla joukkuetta kasaan ja tästä syystä joukkueiden suunniteltu harjoituspeli peruuntui Tammikuussa. Pelitoverit sai kuiteskin kasattua joukkueen ja on kasvanut jo yli 30:n pelaajan suuruiseksi.

Vaikka pelaajat on jonkunverran aina vaihtuneet löytyy joukkueesta varteenotettavia nimiä. Ei pidä unohtaa esim. Jan Kulokorpea joka tehtaili viimekaudella vuorotahtiin maaleja NoPS:n Pekka Äijälän kanssa.


Se kuinka TP-T syttyy NoPS:a vastaan joka kerta, kertoo ettei tätäkään peliä ole pelattu etukäteen vaan on pelattava loppuvihellykseen asti. Viimekaudella NoPS hävisi yhden ja voitti toisen, joten hieman jäi siitä parannettavaa, kun joukkueet kohtaavat. Kotijoukkue on saamassa hyvän ryhmän jalkeille taistellakseen paikasta sarjan kärjessä.


On upeata päästä kotinurmelle mikä tekee koko tekemisestä mielekästä. Otteluun on luvassa upea aurinkoinen sää ja toivotaan myös yleisön löytävän tiensä katsomoon.
Sarjassa HJS on nyt yksin kärjessä kun voitti PS-44 ja voittamalla TP-T:n jakaa NoPS kärjen HJS:n kanssa.

Ottelu NoPS - TP-T Nokian päänurmella tänään klo 19:00.

Regions Cup, Kaskö IK - NoPS 26.5.2019 klo 15:00 (Kaskinen)

26.5.2019 Cup-ottelu Kaskö IK - NoPS klo 15:00

Pelit ja matkustaminen jatkuu vain yhden huilipäivän jälkeen. Olemme tehneet koko talven hyvin töitä, niin tiedän että meidän fysiikka kestää kyllä. Huominen peli vaatii henkistä kovuutta yhtä paljon kuin fyysistä. Tunnen hyvin joukkueeni ja tiedän, että he laittavat huomenna kaiken likoon mitä irti lähtee.

Kolmeen päivään 2 peliä samoilla 16 pelaajalla ja molemmat vielä vieras reissuja olisi kova rupeama kelle tahansa joukkueelle. 

Otamme asian positiivisenä haasteena ja tiedän että pystymme pelaamaan jälleen hyvän pelin. Meillä on pelimme jo aika hyvin kasassa ja kuusi peräkkäistä voittoa kovalla 18-2 maalisuhteella varmasti nostavat itseluottamusta entisestään. 

Huomenna meillä on tasan yksi tavoite mitä lähdemme hakemaan ja se on 4 kierrokselle pääsy. Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

JanPa - NoPS Perjantai 24.5.2019 klo 19:00 (Turenki TN)

Klikkaa isommaksi

Kahden ottelunviikonloppu

Nokian Palloseura valmistautuu harvinaiseen kahden pelin viikonloppuun, kun se kohtaa ensin perjantaina Kolmosen ottelussa Janakkalan Pallon ja sunnuntaina Kaskö IK:n Regions Cupin kolmannella kierroksella. Molemmat ottelut pelataan vieraskentällä.

NoPS:n alkukausi on edennyt voitosta voittoon, kun taas JanPa:n kausi on alkanut mollivoittoisesti. JanPa on tähän mennessä hävinnyt kaikki pelaamansa ottelut ja onkin tällä hetkellä sarjassa sijalla 12. 

Joukkueet kohtasivat toisensa Regions Cupissa juuri ennen sarjakauden alkua. Menkalan tekonurmella pelatussa ottelussa NoPS oli parempi lukemin 1-0. Tuon pelin perusteella JanPa:n heikko alkukausi on ollut yllätys, eikä NoPS:lla ole lainkaan varaa aliarvioida perjantain isäntiä. Ilmeisesti JanPa on saanut loukkaantuneita miehiä takaisin, joten pisteet tulevat olemaan tiukassa.

NoPS lähtee perjantaina vierasreissuun ilman muutamaa avainpelaajaansa, kun sivussa pelistä ovat Risto Vihinen ja Hannes Varhi. Mohamed Koroman, Samu Jokelan sekä Santeri Salomaan pelaaminen perjantaina on epävarmaa.

NoPS-TPV/2, Kolmonen, La 18.5.2019 klo 15:00 Menkala tn

Klikkaa isommaksi

Nokian Palloseura lähtee lauantaina tavoittelemaan neljättä peräkkäistä voittoaan Tampereen Kolmosessa, kun Menkalan tekonurmella vastaan astelee TPV/2.
 
TPV/2 sijoittui viime kaudella sijalle seitsemän, ollen viimeinen suoraan sarjapaikkansa säilyttänyt joukkue viime vuoden Kolmosessa. TPV/2:n joukkue koostuu pääsääntöisesti seuran omista nuorista pelaajista. Tunnetusti joukkueen miehitys elää kauden mittaan melko paljon johtuen siitä, että edustusjoukkueessa vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia käy aktiivisesti hakemassa pelituntumaa TPV/2:n riveissä. Näin on tapahtunut myös tällä kaudella ja jokaisessa pelissä heillä onkin pelannut useampi edustusjoukkueen ringissä harjoitteleva pelaaja.
 
”NoPS on aloittanut sarjan vahvasti ja lähteekin tamperelaisten kaatoon mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa. Nokialaisten pelaaminen on kehittynyt parempaan suuntaan peli peliltä, ja päävalmentaja Mäkelä odottaakin tämän kehityksen jatkuvan.”

 
Nokialaisten riveistä kantautuu taas mukavia uutisia pelaajarintamalta. Pikku kolhujen vuoksi viime viikot sivussa olleet Veeti Mikkola ja Eric Bullock ovat palanneet harjoituksiin ja alkavat lähestymään pelikuntoa. Poissa ottelusta varmuudella ovat vain Samu Jokela, Manu Kiljunen sekä Sakari Lepistö.
 
Ottelu käynnistyy Menkalan tekonurmella klo. 15.00.

Loiske-NoPS, Kolmonen, La 11.5.2019 klo 14:00 Sääksjärvi tn

Klikkaa isommaksi

Sarjan kolmannella kierroksella NoPS saa vastaan Sääksjärven Loiskeen.
 
Loiske on pelannut kolmosta jo vuosia ja on siten tuttu vastustaja nokialaisille. Viime vuonna Loiske sijoittui Tampereen kolmosessa kahdeksannelle sijalle keräten kauden aikana 23 sarjapistettä. Loiskeen joukkue on täynnä kolmosessa rutinoituneita pelaajia, jotka ovat jo useamman vuoden pelanneet yhdessä. Loiskeen pelaajista tarkkaan seurattavia ovatkin pitkänhuiskea puolustuksen johtohahmo Joel Matjus sekä keskikentän maestro Janne Lahdenpohja. Takavuosina on totuttu siihen, että Loiske on napsinut voittoja juurikin kärkijoukkueita vastaan. Viime vuonna se voitti niin Ilves-Kissat kuin Pallo-Sepotkin. Loiske saattaa olla siis se joukkue, joka sekoittaa kärjen järjestystä.
 
NoPS pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista. Kulunut harjoitusviikko on sujunut hyvin, tosin muutamia ikäviä uutisia saatiin, kun varmistui että Eric Bullock, Veeti Mikkola, Abdi Virtanen, Rike Kausiala ja Samu Jokela joutuvat huilaamaan vielä tulevan Loiske-ottelun. Harjoituksissa on ollut hyvä, positiivinen vire koko viikon ja moni pelaaja onkin esiintynyt edukseen. 

Poissa ottelusta ovat näillä näkymin Samun ja Ericin lisäksi Pauli Pylvänäinen, Manu Kiljunen sekä Henrik Rahikainen. Jarkko Liimataisella ja Aleksi Inkisellä kakkosen peli perjantaina. Toni Tuuri, Santeri Salomaa sekä Teemu Syrjänen palaavat takaisin kokoonpanoon, joten jalkeille saadaan hyvinkin iskukykyinen joukkue.

”Hyvillä fiiliksillä kauden kolmanteen otteluun. Meillä on alla jälleen hyvä reeniviikko ja tekemisen taso on ollut todella hyvää. 

Lähdemme edelleen kehitään peliämme, sekä muutamia osa-alueita joita olemme viikolla harjoitelleet.” Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

NoPS-ACE, Kolmonen, Pe 3.5.2019 Menkala tn

Kauden ensimmäinen kotipeli tuo jännitettä ilmaan.

ACE eli Tampereen Teekkareiden JP-Kerho on uusi tuttavuus Kolmosessa. ACE voitti oman nelosen lohkonsa ja nousi kaudeksi 2019 sarjaporrasta ylemmäs.

Joukkueessa on hyviä pelaajia ja futsal-maailmasta tuttuja menestyneitä kasvoja.

Joukkueet pelasivat harjoitusottelun todella kylmissä olosuhteissa alku keväästä, jonka NoPS voitti maalein 2-1. ACE johti tuolloin ensimäisen jakson jälkeen 1-0 mutta NoPS nousi rinnalle ja ohi.

ACE pelasi ensimäisen sarjapelin Ilves-Kissoja vastaan voittaen yhden sarjan ennakkosuosikeista maalein 3-2. Ottelusta pisti silmään jaksojen alut, jotka loppujenlopuksi ratkaisi ottelun. ACE tuli alut kovaa, teki tarvittavat maalit ja vetäytyi puolustamaan.

Seurattavia pelaajia vierailta ovat Tampere Unitedista kauden alla ACE:en siirtynyt nuori toppari #2 Antti Haavisto sekä #9 Tuomo Hentilä.
 
Ensimmäinen kotipeli tuo mukanaan oman jännityksen ja latauksen tulevaan otteluun.
NoPS pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, ainoastaan jobinpostia kotijoukkueelle tuo Samu Jokelan lievä loukkaantuminen, joka pitää hänet perjantain ottelusta sivussa.

Takana erinomainen treeniviikko

”Reenasimme kolme erittäin laadukasta reeniä tällä viikolla ja eilinen valmistava reeni oli varmasti ilmeeltään kauden parhaita, joten lähden erittäin luottavaisin mielin ensimmäiseen kotiotteluun! Kapteeni Samu Jokela on sivussa illan pelistä, mutta muuten joukkue on hyvässä iskussa ja nyt valmennus joutuu positiivisen ongelman eteen valitessaan kokoonpanoa, sekä pystymme löytämään avaukseen 11 nälkäisintä pelaajaa”. Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

FJK-NoPS, Torstai 25.4.2019 klo 19:00 (Forssa Kuhala)

Tampereen Kolmonen alkoi 24.4. ja kaksi ottelua pelattiin Tre:lla

Ilves-Kissat hävisi ACE:lle ja TPV/2 jyräsi PP-70. NoPS aloittaa Forssan Kuhalan tekonurmikentällä kun vastaan asettuu FJK. Viimekaudella NoPS voitti vieraissa ja Nokialla pelattiin tasan, missä tehtailtiin kahdeksan maalia. FJK pelasi myös Regions Cupia mistä voitto ja tappio joten cup-matka päättyi toisella kierroksella TPS/2 vastaan. Forssassa on hyvä kenttä ja FJK pelannut useita otteluita talven aikana, joten kova iltapuuhde on edessä. Kolmosen taso on hurjasti kasvanut ja nyt pelataan myös viimeisestä Piirinmestaruudesta kun Tampereen piirin niinkuin muidenkin piirien toiminta lopetetaan ja pelit jatkuu ensivuonna Palloliiton Läntisessä lohkossa. Hyvä ja katsojille mielenkiintoinen sarja alkamassa ja muutama joukkue tavoittelee suoraa nousua Kakkoseen. FJK on hyvä vastus sarjan aloitukseen ja Regions Cup ottelu JanPaa vastaan antoi osviittaa, siitä että helppoja pelejä  tälläkaudella ei ole.

Kauan odotettu sarja alkaa

"On mahtavaa päästä aloittaan sarjapelit ja pisteiden metsästys. Olemme reenanneet edelleen pallollista peliämme, sekä muutamia taktisia asioita pelin eri  osa-alueiden parantamiseen.

Poissaolijoiden lista on pitkä. Peräti 11 pelaajaa sivussa sarja-avauksesta.

Edelleen kovia kavereita on sivussa ja tuli pari viimehetken pois jääntiä!" Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

NoPS-JanPa, Tiistai 16.4.2019 klo 19:00 (Menkala, Nokia)

16.4.2019 Regions Cup klo 19:00 Menkala

Kilpailulliset pelit alkavat NoPS:n osalta tänään käynnistyvällä Regions Cup ottelulla Janakkalan Palloa vastaan.
Regions Cup on amatöörijoukkueille tarkoitettu UEFA:n järjestämä cup-muotoinen kilpailu, jonka voittoja edustaa Suomea eri maiden välisessä lopputurnauksessa kesällä 2020. Regions Cupissa pelataan cup-säännöin. Mikäli varsinaisen peliajan jälkeen ollaan tasatilanteessa, siirrytään suoraan rangaistuspotkukilpailuun voittajan ratkaisemiseksi.
Vastaan asettuvan JanPan miehistö on viime kaudesta vahvistunut, uusia pelaajia on saapunut varsinkin  Hämeenlinnan suunnalta. JanPa on maaliskuun jälkeen pelannut kolme harjoitusottelua, joista se on ottanut yhtä monta voittoa. Harjoitusotteluissa kaatuivat niin PS-44, Tervakosken Pato kuin Riihimäen Palloseurakin.
Viime kaudella joukkueiden välisissä kohtaamisissa molemmat voittivat kotiottelunsa, maalisuhdekin näistä peleistä 3-3.
Odotettavissa onkin kova taistelu voitosta ja etenemisestä Regions Cupin kolmannelle kierrokselle.

"On hienoa päästä aloittamaan oikeat pelit. Suomessa talvikausi on pitkä ja haastava. Tämä talvi oli meille poikkeuksellisen haasteellinen loukkaantumisten ja poissaolojen takia. 

Olemme reenanneet erittäin hyvin, joten lähden luottavaisin mielin alkavaan kauteen. Pelasimme 8 harjoitusottelua ja saimme yhteen täyden pöytäkirjan, joka kertoo niistä haasteista mitä talven aikana koimme. Mutta tällä hetkellä joukkue on terve ja tämän illan pelissä onkin pöytäkirja täynnä.

Uusimpana hankintana tänään ensikertaa mukana on Mohamed Koroma. Moha oli mieluinen vahvistus loppumetreillä joukkueeseen. Moha tuo mukanaan todella paljon kokemusta ihan veikkausliigaa myöten, sekä hyvää kilpailua meidän laituri osastoon.

Edelleen vielä puolikuntoisia löytyy, jotka huilaavat tämän illan pelin. Meillä on todella kovia jätkiä vielä sivussa ja kovia jäi vaihtopenkille."  Sanoo päävalmentaja Mäkelä

Poissa illan pelistä ovat. Risto Vihinen, Teemu Syrjänen, Valtteri Salomaa, Veeti Mikkola, Jarkko Liimatainen, Aleksi Inkinen, Lubomir Kosic, Henrik Rahikainen, Tuomas Alanen

RiihimäenPalloSeura on NokianPalloSeuran harjoitusvastus

Leiripäivän yhteydessä vastaan tulee RiPS.

 

NoPS viettää lauantaina leiripäivää, mihin kuuluu aamutreenit, joukkueen yhdessäoloa, palavereja, harjoituspeli, sekä yhteinen illanvietto. Keltanutut siirtyivät maanantaina ulos treenaamaan ja tekeminen on ollutkin todella terävää ja hyvälaatuista. Joukkueessa on harmillinen flunssa-aalto, mikä kaventaa lauantain treenaavaa ja pelaavaa ryhmää.

"Meillä on edessä vähän normaalista poikkeava lauantai, kun vietämme leiripäivää.

Aloitamme aamutreeneillä, josta siirrymme yhteistyökumppanimme Nokian Keilaamon loistaviin tiloihin, missä ruokailemme ja pidämme pieniä palavereja, sekä vietämme mukavaa aikaa yhdessä. Tästä siirrymme takaisin lähellä sijaitsevalle Menkalan kentälle, missä kohtaamme Riihimäen Palloseuran. Pelin jälkeen kävelemme yhteistyökumppanimme kylpylähotelli Edenin hulppeisiin tiloihin mukavaan illanviettoon.

Leiri on oivallinen paikka hioa meidän jo loistavaa joukkuehenkeä ennen sarjan alkua, sekä todella hyvä paikka kehittää meidän pelaamistamme entisestään.

Meillä on paha flunssa-aalto, joten moni joutuu huilaamaan treenit ja pelin, mutta ovat kuitenkin mukana leiripäivän vietossa.  

Iso kiitos kylpylähotelli Edenille, sekä Nokian Keilaamolle, jotka mahdollistivat tämän päivän,"
sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä.

Pallo-Iirojen vieraaksi

NoPS matkaa lauantaina raumalle, missä se kohtaa kakkoseen nousseet Pallo-Iirot.

Pallo-Iirot palkkasivat täksi kaudeksi Brittiläisen Scott Greenin, joka onkin tuonut erilaisen talviharjoittelun jaksotuksen Iiroihin pitäen tammikuun jälkeen usean viikon tauon ohjatusta harjoittelusta. 

Iirot tippuivat kaudella 2015 kolmoseen ja monet pitivät selvänä, että he nousevat samantien takaisin kakkoseen. Nousu ei kuitenkaan ole koskaan helppoa vaikka Pallo-Iiroilla oli todella kova joukkue ja panostus, niin kolme vuotta meni ennenkuin Iirot ottivat jälleen paikkansa valtakunnallisista sarjoista, mihin se kyllä ilman muuta kuuluukin. 

"Mielenkiintoinen peli edessä ja meille todella hyvä tason mittaus missä  menemme tällä hetkellä! Vietimme viimeisen viikon hallissa ja pääsemme maanantaina siirtymään ulos, mikä on enemmän kuin hieno asia. Jalkapalloilijan talvi on todella pitkä suomessa, eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta.

Olen tyytyväinen talveen kokonaisuudessaan, vaikka olemme joutuneet taisteleen välillä kapealla ryhmällä. Pojat ansaitsevat kuitenkin hyvän arvosanan talvesta. 

Meiltä puuttuu Iirot pelistä edelleen kuusi kovaa kaveria, mutta parempaan suuntaan olemme menossa. Kauden alkuun on vielä hyvin aikaa, joten joukkue on hyvässä iskussa kun kausi starttaa.

Meillä on selkeä systeemi mitä lähdemme noudattaan myös Iiroja vastaan ja uskon, että pystymme haastamaan Iirot kunnolla”. Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

ACE - NoPS, Sunnuntai 17.3.2019 klo 16:30 (Kauppi 2)

Vajaa miehinen NoPS kohtaa sarjanousija ACE:n

Olemme taistelleet viimeviikot pienien vammojen kanssa ja sunnuntailta puuttuu jälleen melkonen tukku koviä äijiä. Saamme kuitenkin iskukykyisen joukkueen jalkeille vaikka joudummekin tekemään pieniä muutoksia peliimme. 

Meillä on seuraava viikonloppu vapaa peleistä ja kohtaamme Pallo-Iirot 30.3 ja silloin saamme varmasti jo pelaajia sairastuvalta mukaan. Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

HJS - NoPS, Sunnuntai 10.3.2019 klo 20:00 (Hämeenlinna)

NoPS matkustaa HJS:n vieraaksi.

Joukkueet kohtasivat viimeksi 2 viikkoa sitten ja silloin NoPS oli niukasti 1-0 parempi. 

Pelin taso oli todella hyvää ja näkikin, että vastakkain oli kaksi joukkuetta, joilla tavoite on nousu. Vaikkakin NoPS:lta puuttui tuosta ottelusta yli kymmenen pelaajaa.

NoPS vietti hiihtolomaa toissa viikon ja aloitti maanantaina viikon reenit. Viikolla onkin hallissa meno ollut varsin kiitettävän näköistä kentänlaidalta seuranneena. 

"Vietimme ansaitun lomaviikon ja palasimme tällä viikolla jälleen sorvin ääreen. Tauko tuli hyvään paikkaan, koska monella oli pientä vaivaa ja olimme aloittaneet jo joulukuun alusta ensimmäisen harjoittelujakson. 

Erittäin mukava kohdata jälleen HJS. Kovat pelit ovat kuitenkin tämän lajin suola ja HJS on varmasti sarjan TOP 3 joukkueita. Viimeksi onnistuimme hyvin pelillisissä asioissa mitä lähdimme hakemaan. 

Viimeksi meillä oli vain 2 vaihtomiestä, mutta huomenna saadaan muutama vielä lisää. 

Useita kovia jätkiä huilaa vielä huomenna. Kyseessä on harjoitusottelu ja saan kovan joukkueen kasaan, niin en peluuta muutamia joilla ollut pientä vaivaa.

Huomenna poissa ovat;
Ville Kuusinen, Samu Jokela, Risto Vihinen, Eric Bullock, Hannes Varhi, Pauli Pylvänäinen, Harri Orava, Lubomír Košic ja Jani Rantala

Todella kovia jätkiä on sivussa jälleen, mutta meillä on laaja ja todella laadukas rinki, joten korvaajat löytyvät varmasti.” Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

NoPS - HJS, Lauantai 23.2.2019 klo 19:45 (Jalitsuhalli, Hervanta)

HJS saapuu raajarikkoisen NoPS:n vieraaksi.

 

Kauden 2018 päätteeksi HJS tippui niukasti Kakkosesta ja seuran toiminta tähtää vain ja ainoastaan nousuun 2019 päätteeksi. (Suora lainaus HJSn tavoitteesta)  

"Meillä on olleet erittäin haastavat pari viime viikkoa lukuisten poissaolojen takia, ja olemmekin treenanneet hyvin pienellä ringillä. 

Pelistä puuttuu kymmenkunta pelaajaa, mutta saamme kaikesta huolimatta kovan joukkueen jalkeille lauantaiksi. 

Alakerta muuttuu täysin viime peleistä loukkaantumisten takia. Jotkut joutuvat pelaamaan vähän oudoilla pelipaikoilla, koska esimerkiksi molemmat topparimme ovat poissa.

Tämä peli on taas erinomainen näyttö paikka pelaajille, kun vastaan asettuu sarjan ehdoton ennakkosuosikki," sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

IlvesKissat - NoPS, Sunnuntai 17.2.2019 klo 13:00 (Pirkkahalli)

Vastassa lohkon ennakkosuosikki ja kestomenestyjä Ilves-Kissat

NoPS kohtaa tulevana sunnuntaina 17.2 Klo 13.00 Pirkkahallissa kovan Ilves-Kissat.

Kissalauma on pelannut yhden pelin lyöden TKT:een maalein 11-0. Tämä kertoo kissojen kunnon jo tässä kohdin kautta! Kissojen kärjessä maaleja paukutteli muuan Berat Grabovci ja tämä kertoo myös sen, että Kissat ei halua jättää mitään sattuman varaan.

Varmasti monien papereissa Ilves-Kissat ovat HJS:n kanssa vahvimmat ennakkosuosikit sarjaan! Mutta ei parane unohtaa vahvasti uudistunutta NoPSiakaan. NoPS tulee aivan varmasti antamaan oman mausteensa soppaan. Jos ja kun uusi joukkue hitsaantuu talven aikana yhteen, niin silloin voi olla luvassa kaunis tarina.

Tason mittaus

"Pääsemme mittaamaan tosissamme meidän tämän hetken tasoa ja näemme missä menemme, kun kohtaamme sarjan kovimpiin kuuluvan kissalauman. Ilves-Kissat ovat vahvistuneet viimekaudesta paljon, ja pelkästään Berat Grabovci yksinään on erittäin kova vahvistus. Villeimmät Tammelantorin huhut kertovatkin, että Kissoissa ollaan ihan tosissaan panostamassa tähän kauteen muillakin houkuttimilla kuin pelkästään verkkareilla. Tämä on minusta vain hyvä asia, niin saamme toivottavasti hyvän tasaisen sarjan.

Me olemme unohtaneet jo viikon takaisen ohipelin TKT:ta vastaan. Vaikka voitto tulikin helposti, niin pelistä tarvittavaa hyötyä emme saaneet irti. Nämä ovat tyypillisiä talvipelejä uudelle joukkueelle ja sen enempää asiasta en ole huolissani, koska joukkue näytti ToVea vastaan mitä he osaavat.

Meillä on sunnuntaina  jalkeilla erittäin vahva porukka, vaikka emme saakaan kaikkia jalkeille. Odotan mielenkiinnolla sunnuntain peliä ja odotan, että jätkät pääsevät irti. Uskon ja tiedän, että sunnuntaina näemme täysin eri keltanutun Pirkkahallin viheriöllä."

Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

TKT-NoPS harjoitusottelu 10.2.2019 (Pirkkahalli)

Sunnuntai-iltaan tarjolla jalkapalloviihdettä, missä veljekset Santeri ja Valtteri (kuvassa) Salomaat pelaavat NoPSin joukkueessa.

TKT on joukkue jonka kans tullut pelattua vuosia samaa sarjaa. Menee TKTn pelit kuinka tahansa, niin jotenkin joukkue syttyy NoPSia vastaan ja historiasta tiedetään että yhtään peliä ei ole pelattu etukäteen.
On hienoa päästä seuraan tutussa Pirkkahallin ympäristössä joukkueitten kohtaamista sekä veljesten Salomaat esiintymistä yhtäaikaa.
Koko NoPSin joukkue on hyvin valmistunut ja jos ei flunssa kaada petiin, uskon että nähdään hurjasti taisteleva NoPS huomenna harjoitusottelussa.

- jj Jukka Leppänen

 

Hyvä ehjä reeniviikko takana. Pääsimme vetämään erinomaisen reeniviikon, kun flunssa oli muisto vain.

Joukkueessa on äärimäisen kova kilpailu tällä hetkellä. Valmennus on vaikean, mutta samalla hyvän ja positiivisen ongelman äärellä, kun pääsee valitsemaan joukkuetta reeniviikon perusteella.

Huomisesta pelistä jääkin todella kovia jätkiä kokoonpanon ulkopuolelle, kun muutamalla meni reeni viikko ohitse töiden ja reissujen takia.

Huominen ottelu on taas erinomainen harjoitus meidän pelitapamme harjoitteluun. Porissa viikko sitten meillä oli selkeänä teemana kova-korkeaprässi ja tilanteen vaihto. Näissä onnistuimme ensimmäiseen peliin nähden hyvin ja teimmekin kaikki 3 maalia näiden teemojen takia. Huomenna taas tuomme peliin uuden osa-alueen mukaan, mitä pääsemme harjoitteleen.

Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

ToVe-NoPS harjoitusottelu 2.2.2019 (Pori)

Kahden ottelunviikonloppu

Nokian Palloseura valmistautuu harvinaiseen kahden pelin viikonloppuun, kun se kohtaa ensin perjantaina Kolmosen ottelussa Janakkalan Pallon ja sunnuntaina Kaskö IK:n Regions Cupin kolmannella kierroksella. Molemmat ottelut pelataan vieraskentällä.

NoPS:n alkukausi on edennyt voitosta voittoon, kun taas JanPa:n kausi on alkanut mollivoittoisesti. JanPa on tähän mennessä hävinnyt kaikki pelaamansa ottelut ja onkin tällä hetkellä sarjassa sijalla 12. 

Joukkueet kohtasivat toisensa Regions Cupissa juuri ennen sarjakauden alkua. Menkalan tekonurmella pelatussa ottelussa NoPS oli parempi lukemin 1-0. Tuon pelin perusteella JanPa:n heikko alkukausi on ollut yllätys, eikä NoPS:lla ole lainkaan varaa aliarvioida perjantain isäntiä. Ilmeisesti JanPa on saanut loukkaantuneita miehiä takaisin, joten pisteet tulevat olemaan tiukassa.

NoPS lähtee perjantaina vierasreissuun ilman muutamaa avainpelaajaansa, kun sivussa pelistä ovat Risto Vihinen ja Hannes Varhi. Mohamed Koroman, Samu Jokelan sekä Santeri Salomaan pelaaminen perjantaina on epävarmaa.

ToVe - vanha tuttu mutta täysin uusi joukkue vastassa. Veikot pelas muutama vuosi sitten yhdistettyä Tre-Satakunnan kolmosen lohkoa ja on vahvistunut niistä ajoista. Poriin on hieno reissata ja olosuhteet siellä on aina hyvässä kunnossa. Ottelusta tuleekin mielenkiintoinen, sillä NoPS avaa v. 2019 pelinsä lauantaina. ToVella oli tammikuussa kolme ottelua, mistä yksi voitto Jazzia vastaan. Mahtavaa saada peli kovaa reenatun kuukauden jälkeen ja nähdä uusien ja vanhojen pelaajien otteita sekä uuden valmennus-tiimin työskentelyä.
Tästä alkaa reipas tahti kohti huhtikuun sarja-alkua. Reenejä on 3/vko ja joka viikonloppu peli päälle eli neljä tapahtumaa viikossa. Hiihtoloma on loma myös Futiksessa ja silloin myös NoPS pitää viikon tauon, muuten tahti on tiukka ja hyvin suunniteltu. 

- joukkueenjohtaja Jukka Leppänen

Kuva vuodelta 2014 Tre-Satakunta Kolmosen ottelusta.

 

 

Ensimmäinen peli


Mukava päästä välillä pois meidän harjoitushallista vaikka se todella hyvä onkin. Peli on aina kuitenkin peli ja itselle myös harjoituspelit ovat todella tärkeitä tapahtumia, koska niissä pystymme toteuttaan ja harjoitteleen asioita isolla kentällä, mitä reenaamme hallissa ja ne ovat pelaajille myös tärkeitä näytön paikkoja! 

Joukkue on uusiutunut paljon ja varmasti ottaa muutamia pelejä ennenkuin oikeita asioita alkaa tapahtua, mutta siksi pelaamme talven aikana kymmenkunta ottelua, että olemme valmiita kun sarja alkaa.

Tammikuu on menty suhteellisen kovaa ja pelaajien tekeminen on ollut reeneissä vähintäänkin hyvällä tasolla. Pelikirjan viimein valmistuttua olemme päässeet vähän jo käymään läpi pelillisiä asioita ja huomiselle onkin selkeät teemat mitä haemme. Peliin ei voi kerralla tuoda liikaa joten huomiselle on omat asiat ja seuraavalle viikonlopulle taas uudet teemat.

Odotan pelistä hyvin vaihdikasta. ToVe on jo muutaman pelin pelannut, joten heillä on varmasti paketti paremmin kasassa. Sarjapeleihin lähdetään aina tulos edellä ja se miten se saavutetaan, niin sillä ei ole väliä. Näissä ekoissa peleissä on tärkeämpää joukkueen pelin yhdistäminen ja meidän eri pelin osa-alueiden kehittäminen. 

Meillä on kasassa erittäin kova joukkue tälle kautta, mutta ottaa aikansa kunnes hiotuvat yhteen. Onneksi Suomen talvi on pitkä. Paljon on myös poissaoloja huomiseen peliin, mutta saamme todella laadukkaan joukon Poriin matkaan.

- päävalmentaja Mikko Mäkelä