NoPS Edustuksen otteluennakot

FJK-NoPS, Torstai 25.4.2019 klo 19:00 (Forssa Kuhala)

Tampereen Kolmonen alkoi 24.4. ja kaksi ottelua pelattiin Tre:lla

Ilves-Kissat hävisi ACE:lle ja TPV/2 jyräsi PP-70. NoPS aloittaa Forssan Kuhalan tekonurmikentällä kun vastaan asettuu FJK. Viimekaudella NoPS voitti vieraissa ja Nokialla pelattiin tasan, missä tehtailtiin kahdeksan maalia. FJK pelasi myös Regions Cupia mistä voitto ja tappio joten cup-matka päättyi toisella kierroksella TPS/2 vastaan. Forssassa on hyvä kenttä ja FJK pelannut useita otteluita talven aikana, joten kova iltapuuhde on edessä. Kolmosen taso on hurjasti kasvanut ja nyt pelataan myös viimeisestä Piirinmestaruudesta kun Tampereen piirin niinkuin muidenkin piirien toiminta lopetetaan ja pelit jatkuu ensivuonna Palloliiton Läntisessä lohkossa. Hyvä ja katsojille mielenkiintoinen sarja alkamassa ja muutama joukkue tavoittelee suoraa nousua Kakkoseen. FJK on hyvä vastus sarjan aloitukseen ja Regions Cup ottelu JanPaa vastaan antoi osviittaa, siitä että helppoja pelejä  tälläkaudella ei ole.

Kauan odotettu sarja alkaa

"On mahtavaa päästä aloittaan sarjapelit ja pisteiden metsästys. Olemme reenanneet edelleen pallollista peliämme, sekä muutamia taktisia asioita pelin eri  osa-alueiden parantamiseen.

Poissaolijoiden lista on pitkä. Peräti 11 pelaajaa sivussa sarja-avauksesta.

Edelleen kovia kavereita on sivussa ja tuli pari viimehetken pois jääntiä!" Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

NoPS-JanPa, Tiistai 16.4.2019 klo 19:00 (Menkala, Nokia)

16.4.2019 Regions Cup klo 19:00 Menkala

Kilpailulliset pelit alkavat NoPS:n osalta tänään käynnistyvällä Regions Cup ottelulla Janakkalan Palloa vastaan.
Regions Cup on amatöörijoukkueille tarkoitettu UEFA:n järjestämä cup-muotoinen kilpailu, jonka voittoja edustaa Suomea eri maiden välisessä lopputurnauksessa kesällä 2020. Regions Cupissa pelataan cup-säännöin. Mikäli varsinaisen peliajan jälkeen ollaan tasatilanteessa, siirrytään suoraan rangaistuspotkukilpailuun voittajan ratkaisemiseksi.
Vastaan asettuvan JanPan miehistö on viime kaudesta vahvistunut, uusia pelaajia on saapunut varsinkin  Hämeenlinnan suunnalta. JanPa on maaliskuun jälkeen pelannut kolme harjoitusottelua, joista se on ottanut yhtä monta voittoa. Harjoitusotteluissa kaatuivat niin PS-44, Tervakosken Pato kuin Riihimäen Palloseurakin.
Viime kaudella joukkueiden välisissä kohtaamisissa molemmat voittivat kotiottelunsa, maalisuhdekin näistä peleistä 3-3.
Odotettavissa onkin kova taistelu voitosta ja etenemisestä Regions Cupin kolmannelle kierrokselle.

"On hienoa päästä aloittamaan oikeat pelit. Suomessa talvikausi on pitkä ja haastava. Tämä talvi oli meille poikkeuksellisen haasteellinen loukkaantumisten ja poissaolojen takia. 

Olemme reenanneet erittäin hyvin, joten lähden luottavaisin mielin alkavaan kauteen. Pelasimme 8 harjoitusottelua ja saimme yhteen täyden pöytäkirjan, joka kertoo niistä haasteista mitä talven aikana koimme. Mutta tällä hetkellä joukkue on terve ja tämän illan pelissä onkin pöytäkirja täynnä.

Uusimpana hankintana tänään ensikertaa mukana on Mohamed Koroma. Moha oli mieluinen vahvistus loppumetreillä joukkueeseen. Moha tuo mukanaan todella paljon kokemusta ihan veikkausliigaa myöten, sekä hyvää kilpailua meidän laituri osastoon.

Edelleen vielä puolikuntoisia löytyy, jotka huilaavat tämän illan pelin. Meillä on todella kovia jätkiä vielä sivussa ja kovia jäi vaihtopenkille."  Sanoo päävalmentaja Mäkelä

Poissa illan pelistä ovat. Risto Vihinen, Teemu Syrjänen, Valtteri Salomaa, Veeti Mikkola, Jarkko Liimatainen, Aleksi Inkinen, Lubomir Kosic, Henrik Rahikainen, Tuomas Alanen

RiihimäenPalloSeura on NokianPalloSeuran harjoitusvastus

Leiripäivän yhteydessä vastaan tulee RiPS.

 

NoPS viettää lauantaina leiripäivää, mihin kuuluu aamutreenit, joukkueen yhdessäoloa, palavereja, harjoituspeli, sekä yhteinen illanvietto. Keltanutut siirtyivät maanantaina ulos treenaamaan ja tekeminen on ollutkin todella terävää ja hyvälaatuista. Joukkueessa on harmillinen flunssa-aalto, mikä kaventaa lauantain treenaavaa ja pelaavaa ryhmää.

"Meillä on edessä vähän normaalista poikkeava lauantai, kun vietämme leiripäivää.

Aloitamme aamutreeneillä, josta siirrymme yhteistyökumppanimme Nokian Keilaamon loistaviin tiloihin, missä ruokailemme ja pidämme pieniä palavereja, sekä vietämme mukavaa aikaa yhdessä. Tästä siirrymme takaisin lähellä sijaitsevalle Menkalan kentälle, missä kohtaamme Riihimäen Palloseuran. Pelin jälkeen kävelemme yhteistyökumppanimme kylpylähotelli Edenin hulppeisiin tiloihin mukavaan illanviettoon.

Leiri on oivallinen paikka hioa meidän jo loistavaa joukkuehenkeä ennen sarjan alkua, sekä todella hyvä paikka kehittää meidän pelaamistamme entisestään.

Meillä on paha flunssa-aalto, joten moni joutuu huilaamaan treenit ja pelin, mutta ovat kuitenkin mukana leiripäivän vietossa.  

Iso kiitos kylpylähotelli Edenille, sekä Nokian Keilaamolle, jotka mahdollistivat tämän päivän,"
sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä.

Pallo-Iirot - NoPS, Lauantai 30.3.2019 klo 15:00 (Rauma)

Pallo-Iirojen vieraaksi

NoPS matkaa lauantaina raumalle, missä se kohtaa kakkoseen nousseet Pallo-Iirot.

Pallo-Iirot palkkasivat täksi kaudeksi Brittiläisen Scott Greenin, joka onkin tuonut erilaisen talviharjoittelun jaksotuksen Iiroihin pitäen tammikuun jälkeen usean viikon tauon ohjatusta harjoittelusta. 

Iirot tippuivat kaudella 2015 kolmoseen ja monet pitivät selvänä, että he nousevat samantien takaisin kakkoseen. Nousu ei kuitenkaan ole koskaan helppoa vaikka Pallo-Iiroilla oli todella kova joukkue ja panostus, niin kolme vuotta meni ennenkuin Iirot ottivat jälleen paikkansa valtakunnallisista sarjoista, mihin se kyllä ilman muuta kuuluukin. 

"Mielenkiintoinen peli edessä ja meille todella hyvä tason mittaus missä  menemme tällä hetkellä! Vietimme viimeisen viikon hallissa ja pääsemme maanantaina siirtymään ulos, mikä on enemmän kuin hieno asia. Jalkapalloilijan talvi on todella pitkä suomessa, eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta.

Olen tyytyväinen talveen kokonaisuudessaan, vaikka olemme joutuneet taisteleen välillä kapealla ryhmällä. Pojat ansaitsevat kuitenkin hyvän arvosanan talvesta. 

Meiltä puuttuu Iirot pelistä edelleen kuusi kovaa kaveria, mutta parempaan suuntaan olemme menossa. Kauden alkuun on vielä hyvin aikaa, joten joukkue on hyvässä iskussa kun kausi starttaa.

Meillä on selkeä systeemi mitä lähdemme noudattaan myös Iiroja vastaan ja uskon, että pystymme haastamaan Iirot kunnolla”. Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

ACE - NoPS, Sunnuntai 17.3.2019 klo 16:30 (Kauppi 2)

Vajaa miehinen NoPS kohtaa sarjanousija ACE:n

Olemme taistelleet viimeviikot pienien vammojen kanssa ja sunnuntailta puuttuu jälleen melkonen tukku koviä äijiä. Saamme kuitenkin iskukykyisen joukkueen jalkeille vaikka joudummekin tekemään pieniä muutoksia peliimme. 

Meillä on seuraava viikonloppu vapaa peleistä ja kohtaamme Pallo-Iirot 30.3 ja silloin saamme varmasti jo pelaajia sairastuvalta mukaan. Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

HJS - NoPS, Sunnuntai 10.3.2019 klo 20:00 (Hämeenlinna)

NoPS matkustaa HJS:n vieraaksi.

Joukkueet kohtasivat viimeksi 2 viikkoa sitten ja silloin NoPS oli niukasti 1-0 parempi. 

Pelin taso oli todella hyvää ja näkikin, että vastakkain oli kaksi joukkuetta, joilla tavoite on nousu. Vaikkakin NoPS:lta puuttui tuosta ottelusta yli kymmenen pelaajaa.

NoPS vietti hiihtolomaa toissa viikon ja aloitti maanantaina viikon reenit. Viikolla onkin hallissa meno ollut varsin kiitettävän näköistä kentänlaidalta seuranneena. 

"Vietimme ansaitun lomaviikon ja palasimme tällä viikolla jälleen sorvin ääreen. Tauko tuli hyvään paikkaan, koska monella oli pientä vaivaa ja olimme aloittaneet jo joulukuun alusta ensimmäisen harjoittelujakson. 

Erittäin mukava kohdata jälleen HJS. Kovat pelit ovat kuitenkin tämän lajin suola ja HJS on varmasti sarjan TOP 3 joukkueita. Viimeksi onnistuimme hyvin pelillisissä asioissa mitä lähdimme hakemaan. 

Viimeksi meillä oli vain 2 vaihtomiestä, mutta huomenna saadaan muutama vielä lisää. 

Useita kovia jätkiä huilaa vielä huomenna. Kyseessä on harjoitusottelu ja saan kovan joukkueen kasaan, niin en peluuta muutamia joilla ollut pientä vaivaa.

Huomenna poissa ovat;
Ville Kuusinen, Samu Jokela, Risto Vihinen, Eric Bullock, Hannes Varhi, Pauli Pylvänäinen, Harri Orava, Lubomír Košic ja Jani Rantala

Todella kovia jätkiä on sivussa jälleen, mutta meillä on laaja ja todella laadukas rinki, joten korvaajat löytyvät varmasti.” Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

NoPS - HJS, Lauantai 23.2.2019 klo 19:45 (Jalitsuhalli, Hervanta)

HJS saapuu raajarikkoisen NoPS:n vieraaksi.

 

Kauden 2018 päätteeksi HJS tippui niukasti Kakkosesta ja seuran toiminta tähtää vain ja ainoastaan nousuun 2019 päätteeksi. (Suora lainaus HJSn tavoitteesta)  

"Meillä on olleet erittäin haastavat pari viime viikkoa lukuisten poissaolojen takia, ja olemmekin treenanneet hyvin pienellä ringillä. 

Pelistä puuttuu kymmenkunta pelaajaa, mutta saamme kaikesta huolimatta kovan joukkueen jalkeille lauantaiksi. 

Alakerta muuttuu täysin viime peleistä loukkaantumisten takia. Jotkut joutuvat pelaamaan vähän oudoilla pelipaikoilla, koska esimerkiksi molemmat topparimme ovat poissa.

Tämä peli on taas erinomainen näyttö paikka pelaajille, kun vastaan asettuu sarjan ehdoton ennakkosuosikki," sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

IlvesKissat - NoPS, Sunnuntai 17.2.2019 klo 13:00 (Pirkkahalli)

Vastassa lohkon ennakkosuosikki ja kestomenestyjä Ilves-Kissat

NoPS kohtaa tulevana sunnuntaina 17.2 Klo 13.00 Pirkkahallissa kovan Ilves-Kissat.

Kissalauma on pelannut yhden pelin lyöden TKT:een maalein 11-0. Tämä kertoo kissojen kunnon jo tässä kohdin kautta! Kissojen kärjessä maaleja paukutteli muuan Berat Grabovci ja tämä kertoo myös sen, että Kissat ei halua jättää mitään sattuman varaan.

Varmasti monien papereissa Ilves-Kissat ovat HJS:n kanssa vahvimmat ennakkosuosikit sarjaan! Mutta ei parane unohtaa vahvasti uudistunutta NoPSiakaan. NoPS tulee aivan varmasti antamaan oman mausteensa soppaan. Jos ja kun uusi joukkue hitsaantuu talven aikana yhteen, niin silloin voi olla luvassa kaunis tarina.

Tason mittaus

"Pääsemme mittaamaan tosissamme meidän tämän hetken tasoa ja näemme missä menemme, kun kohtaamme sarjan kovimpiin kuuluvan kissalauman. Ilves-Kissat ovat vahvistuneet viimekaudesta paljon, ja pelkästään Berat Grabovci yksinään on erittäin kova vahvistus. Villeimmät Tammelantorin huhut kertovatkin, että Kissoissa ollaan ihan tosissaan panostamassa tähän kauteen muillakin houkuttimilla kuin pelkästään verkkareilla. Tämä on minusta vain hyvä asia, niin saamme toivottavasti hyvän tasaisen sarjan.

Me olemme unohtaneet jo viikon takaisen ohipelin TKT:ta vastaan. Vaikka voitto tulikin helposti, niin pelistä tarvittavaa hyötyä emme saaneet irti. Nämä ovat tyypillisiä talvipelejä uudelle joukkueelle ja sen enempää asiasta en ole huolissani, koska joukkue näytti ToVea vastaan mitä he osaavat.

Meillä on sunnuntaina  jalkeilla erittäin vahva porukka, vaikka emme saakaan kaikkia jalkeille. Odotan mielenkiinnolla sunnuntain peliä ja odotan, että jätkät pääsevät irti. Uskon ja tiedän, että sunnuntaina näemme täysin eri keltanutun Pirkkahallin viheriöllä."

Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

TKT-NoPS harjoitusottelu 10.2.2019 (Pirkkahalli)

Sunnuntai-iltaan tarjolla jalkapalloviihdettä, missä veljekset Santeri ja Valtteri (kuvassa) Salomaat pelaavat NoPSin joukkueessa.

TKT on joukkue jonka kans tullut pelattua vuosia samaa sarjaa. Menee TKTn pelit kuinka tahansa, niin jotenkin joukkue syttyy NoPSia vastaan ja historiasta tiedetään että yhtään peliä ei ole pelattu etukäteen.
On hienoa päästä seuraan tutussa Pirkkahallin ympäristössä joukkueitten kohtaamista sekä veljesten Salomaat esiintymistä yhtäaikaa.
Koko NoPSin joukkue on hyvin valmistunut ja jos ei flunssa kaada petiin, uskon että nähdään hurjasti taisteleva NoPS huomenna harjoitusottelussa.

- jj Jukka Leppänen

 

Hyvä ehjä reeniviikko takana. Pääsimme vetämään erinomaisen reeniviikon, kun flunssa oli muisto vain.

Joukkueessa on äärimäisen kova kilpailu tällä hetkellä. Valmennus on vaikean, mutta samalla hyvän ja positiivisen ongelman äärellä, kun pääsee valitsemaan joukkuetta reeniviikon perusteella.

Huomisesta pelistä jääkin todella kovia jätkiä kokoonpanon ulkopuolelle, kun muutamalla meni reeni viikko ohitse töiden ja reissujen takia.

Huominen ottelu on taas erinomainen harjoitus meidän pelitapamme harjoitteluun. Porissa viikko sitten meillä oli selkeänä teemana kova-korkeaprässi ja tilanteen vaihto. Näissä onnistuimme ensimmäiseen peliin nähden hyvin ja teimmekin kaikki 3 maalia näiden teemojen takia. Huomenna taas tuomme peliin uuden osa-alueen mukaan, mitä pääsemme harjoitteleen.

Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

ToVe-NoPS harjoitusottelu 2.2.2019 (Pori)

ToVe - vanha tuttu mutta täysin uusi joukkue vastassa. Veikot pelas muutama vuosi sitten yhdistettyä Tre-Satakunnan kolmosen lohkoa ja on vahvistunut niistä ajoista. Poriin on hieno reissata ja olosuhteet siellä on aina hyvässä kunnossa. Ottelusta tuleekin mielenkiintoinen, sillä NoPS avaa v. 2019 pelinsä lauantaina. ToVella oli tammikuussa kolme ottelua, mistä yksi voitto Jazzia vastaan. Mahtavaa saada peli kovaa reenatun kuukauden jälkeen ja nähdä uusien ja vanhojen pelaajien otteita sekä uuden valmennus-tiimin työskentelyä.
Tästä alkaa reipas tahti kohti huhtikuun sarja-alkua. Reenejä on 3/vko ja joka viikonloppu peli päälle eli neljä tapahtumaa viikossa. Hiihtoloma on loma myös Futiksessa ja silloin myös NoPS pitää viikon tauon, muuten tahti on tiukka ja hyvin suunniteltu. 

- joukkueenjohtaja Jukka Leppänen

Kuva vuodelta 2014 Tre-Satakunta Kolmosen ottelusta.

 

 

Ensimmäinen peli


Mukava päästä välillä pois meidän harjoitushallista vaikka se todella hyvä onkin. Peli on aina kuitenkin peli ja itselle myös harjoituspelit ovat todella tärkeitä tapahtumia, koska niissä pystymme toteuttaan ja harjoitteleen asioita isolla kentällä, mitä reenaamme hallissa ja ne ovat pelaajille myös tärkeitä näytön paikkoja! 

Joukkue on uusiutunut paljon ja varmasti ottaa muutamia pelejä ennenkuin oikeita asioita alkaa tapahtua, mutta siksi pelaamme talven aikana kymmenkunta ottelua, että olemme valmiita kun sarja alkaa.

Tammikuu on menty suhteellisen kovaa ja pelaajien tekeminen on ollut reeneissä vähintäänkin hyvällä tasolla. Pelikirjan viimein valmistuttua olemme päässeet vähän jo käymään läpi pelillisiä asioita ja huomiselle onkin selkeät teemat mitä haemme. Peliin ei voi kerralla tuoda liikaa joten huomiselle on omat asiat ja seuraavalle viikonlopulle taas uudet teemat.

Odotan pelistä hyvin vaihdikasta. ToVe on jo muutaman pelin pelannut, joten heillä on varmasti paketti paremmin kasassa. Sarjapeleihin lähdetään aina tulos edellä ja se miten se saavutetaan, niin sillä ei ole väliä. Näissä ekoissa peleissä on tärkeämpää joukkueen pelin yhdistäminen ja meidän eri pelin osa-alueiden kehittäminen. 

Meillä on kasassa erittäin kova joukkue tälle kautta, mutta ottaa aikansa kunnes hiotuvat yhteen. Onneksi Suomen talvi on pitkä. Paljon on myös poissaoloja huomiseen peliin, mutta saamme todella laadukkaan joukon Poriin matkaan.

- päävalmentaja Mikko Mäkelä