Otteluennakko TKT-NoPS 10.2.2019 klo 20:00

9.2.2019

Sunnuntai-iltaan tarjolla Jalkapallo viihdettä missä veljekset Santeri ja Valtteri (kuvassa) Salomaat pelaavat NoPSin joukkueessa
Sunnuntai-iltaan tarjolla Jalkapallo viihdettä missä veljekset Santeri ja Valtteri (kuvassa) Salomaat pelaavat NoPSin joukkueessa

Pirkkahallissa tutut joukkueet vastakkain

TKT on joukkue jonka kans tullut pelattua vuosia samaa sarjaa. Menee TKTn pelit kuinka tahansa, niin jotenkin joukkue syttyy NoPSia vastaan ja historiasta tiedetään että yhtään peliä ei ole pelattu etukäteen.
On hienoa päästä seuraan tutussa Pirkkahallin ympäristössä joukkueitten kohtaamista sekä veljesten Salomaat esiintymistä yhtäaikaa.
Koko NoPSin joukkue on hyvin valmistunut ja jos ei flunssa kaada petiin, uskon että nähdään hurjasti taisteleva NoPS huomenna harjoitusottelussa.

- jj Jukka Leppänen

 

Hyvä ehjä reeniviikko takana. Pääsimme vetämään erinomaisen reeniviikon, kun flunssa oli muisto vain.

Joukkueessa on äärimäisen kova kilpailu tällä hetkellä. Valmennus on vaikean, mutta samalla hyvän ja positiivisen ongelman äärellä, kun pääsee valitsemaan joukkuetta reeniviikon perusteella.

Huomisesta pelistä jääkin todella kovia jätkiä kokoonpanon ulkopuolelle, kun muutamalla meni reeni viikko ohitse töiden ja reissujen takia.

Huominen ottelu on taas erinomainen harjoitus meidän pelitapamme harjoitteluun. Porissa viikko sitten meillä oli selkeänä teemana kova-korkeaprässi ja tilanteen vaihto. Näissä onnistuimme ensimmäiseen peliin nähden hyvin ja teimmekin kaikki 3 maalia näiden teemojen takia. Huomenna taas tuomme peliin uuden osa-alueen mukaan, mitä pääsemme harjoitteleen.

Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä