Hyökkäys vahvistunut, Eric Bullock TPVsta

6.2.2019

Eric Bullock siirtyi TPVsta NoPSiin

Tuli voimaa hyökkäykseen

Eric Bullock on varmasti futista seuraaville hyvinkin tuttu nimi. Viime kauden Eki vietti TPV:ssä pelaten lähes tulkoon jokaisessa pelissä. Eki istui hyvin nopeasti joukueeseen ja on juuri meidän hyökkäys pelitavan tyylinen pelaaja.

Vastuu tehoista kuuluu tietenkin hyökkääjille ja moni mittaakin hyökkääjän hyvyyttä suoraan mitä maalitilastot näyttää. Mutta hyökkääjän tehtäviin kuuluu myös pallottomana tilojen tyhjennys ja tilojen teko muille ja vaikka Eki on jo osoittanut että tulee ensi kaudella heiluttaan verkkoja paljon, niin myös sen että on hyvin aktiivinen hyökkääjä joka pystyy omalla liikkeellään luomaan tiloja muille.

Joukkueen kasaaminen on onnistunut todella hyvin ja olemme saaneet nälkäisiä pelaajia jotka haluavat sitoutua tavotteisiimme, sekä kehittyä pelaajina ja kehittää joukkuetta. Meillä on seuralla ja joukkueella selkeät tavoitteet minkä eteen paiskimme hommia paljon. Ainoa tapa päästä tavoitteisiin on luja työnteko ja siihen ei ole oikoteita.

Tulossa lähiaikoina vielä tukku todella kovia sopimuksia. Sanoo päävalmentaja Mikko Mäkelä

Eric: Tossa tiet erkani TPV:n kanssa edellisen kauden jälkeen ja piti sit miettiä uudelleen, jatkuuko pelaaminen vielä ja jos jatkuu niin missä. Mäksä otti aika nopeesti yhteyttä ja kerto seuran tavoitteista mm. noususta kakkoseen. Kävin eka kattoon parit reenit ja joukkueessa oli ihan hyvä pöhinä. Valmentajat on vaativia, mutta rentoja ja tuttuja jätkiä aika paljon joukkueessa, niin ihan mukava tulla Nokialle. Nostetaan NoPS ens kaudella kakkoseen.