Risto Vihisen paluu NoPSiin.

31.12.2018

NoPS on saanut TPVstä huikean loistavan puolustajan.
Oikea laitapakki kruunaa joukkueen puolustuksen kovan tason.
NoPS on saanut TPVstä huikean loistavan puolustajan. Oikea laitapakki kruunaa joukkueen puolustuksen kovan tason.

6 edellis kautta ja 111 kakkosen peliä Tpv:ssä pelannut Risto Vihinen 30v. Palaa Nopsiin.

Rikestä ei tarvitse mitään ylisanoja sanoa. Jokainen tamperelainen futis ystävä tietää ja muistaa Riken Tpv:een oikealta laidalta viilettämässä. 

Rike pystyy pelaamaan kaikki puolustuksen roolit, mutta varsinkin oikeana puolustajana, joka tukee hyökkäyksiä ja rytmittää peliä, niin siinä Rike on parhaillaan.

Rike kuuluu myös niihin jotka tuovat reeneihin ja peleihin kentän sisälle kovan vaatimustason jo pelkästään kokemuksen, mutta varsinkin oman esimerkin kautta!

Tämän sopimuksen myötä onkin oikeen hyvä toivottaa kaikille erittäin hyvää Uutta Vuotta. Toteaa päävalmentaja Mikko Mäkelä

Rike kertoo, että "Viime vuoden pidin taukoa pelaamisesta, mikä teki hyvää niin henkisesti kuin fyysisesti. Marraskuussa Mäksä soitti ja kysyi halukkuutta lähteä NoPS:n mukaan reenaamaan ja katsomaan josko vielä pelihommat kiinnostaisivat. Muutamat reenit ja keskustelut Mäksän kanssa seuran tavoitteista riittivät vakuuttamaan minut ja muutaman vuoden tauon jälkeen puen ylleni jälleen NoPS:n peliasun.
Joukkueen runko alkaa näyttämään hyvältä ja toivottavasti voin auttaa omalla panoksellani joukkuetta mahdollisimman paljon."