Pienryhmäharjoittelun avaaminen kaikille ikäluokille 20.5.2020 alkaen

19.5.2020

Tämä linjaus korvaa edellisen 6.5.2020 laaditun urheilutoiminnan järjestämistä koskevan linjauksen Nokian Palloseurassa.

Seurassa on vanhempien junioreiden kanssa saatu 14.5.2020 alkaen muutamien harjoitusten osalta onnistuneita kokemuksia pienryhmäharjoittelusta. Tämän myötä urheilun johtoryhmä on päättänyt avata pienryhmäharjoittelun kaikille seuran ikäluokille 20.5.2020 alkaen. 

Jokainen ikäluokka tekee kuitenkin itsenäisen päätöksen pystyvätkö järjestämään harjoittelua tarkasti pienryhmäohjeiden mukaan, vai onko harjoittelu järkevämpää aloittaa vasta 1.6.2020 korona-rajoitteiden mahdollisesti keventyessä harjoittelun osalta. Päätös täytyy tehdä terveys- ja turvallisuusnäkökulma edellä.

Pienryhmäharjoittelu on mahdollista kuitenkin seuran puolesta 20.5.2020 alkaen kaikille ikäluokille seurassa. Edellytyksenä pienryhmäharjoittelun aloittamiselle on että ikäluokassa on tehty itsenäinen päätös että pienryhmäharjoitteluun halutaan lähteä ja ikäluokissa on ohjeistettu tarkasti pelaajia ja vanhempia Palloliiton pienryhmäharjoitteluun koskevista säännöistä ja ohjeista. Kyky Palloliiton laatiman ohjeistuksen tarkkaan noudattamiseen harjoitustilanteessa on ehdoton edellytys pienryhmäharjoittelun aloittamiselle.

LUE JA NOUDATA TARKASTI:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliiton-paivitetyt-ohjeistukset-pienryhmaharjoitteluun

Pienryhmäharjoittelun ohjeet videomuodossa:

>> Ohjevideo