Aleksi Valta tutoroi NoPS-valmentajia alkavalla kaudella

23.10.2019

Aleksilla on takana yli 20-vuoden liikuntajärjestöura, jonka aikana hän on ollut mm. kehittämässä suomalaista valmentajakoulutusjärjestelmää (VOK).

Aleksilla on suoritettuna UEFA B-valmennuslisenssi ja hän on toiminut useita vuosia valmentajatutorina HJK.ssa ja myös muutaman vuoden Ilveksessä.

- Otamme erittäin mielellämme Alen mukaan kehittämään seuramme valmennusta entistä paremmalle tasolle.

Seurana olemme panostaneet viimeisinä vuosina isosti juniorivalmennuksen kehittämiseen. Uskomme että tämän panostuksen myötä saamme parhaiten nostettua urheilutoimintamme laatua ja kehitettyä entistä parempia pelaajia.

Alen resurssit kohdistetaan erityisesti alle 12-vuotiaiden lasten valmentajiin. Tavoitteena kehittää tämän ikävaiheen valmentajien työkaluja ja taitoa pitkäjänteisempään, suunnitelmallisempaan ja laadukkaampaan valmennukseen.