Seuratoimintapäivää vietettiin 16.2.

18.2.2019

Nokian Palloseura vietti seuratoimintapäiväänsä 16.2. Nokialla River Golfin tarjoamissa erittäin tyylikkäissä tiloissa. Paikalle oli kutsuttu joukkueenjohdon ja valmennuksen edustajat jokaisesta seuran ikäluokasta, sekä seuran johtokunta ja urheilun johtoryhmä.

Seuratoimintapäivän ohjelma koostui Palloliiton Länsi-Suomen kehitysjohtaja Janne Koiviston esityksestä seuratoiminnan ja Palloliiton tulevaisuuden toimintoihin liittyen. Palloliiton Aluevalmentaja Teemu Eskola piti puolestaan oman esityksensä pelaajakehityksestä ja seuran valmennuspäällikkö Joni Mattila esitteli tilaisuudessa seuran uuden valmennuslinjauksen.

Tilaisuuden isäntänä toimi seuratoiminnassa pitkään toiminut ja pitkän taustan jalkapallossa eri rooleissa omaava Tommi Jalkanen. Tommi nosti esiin tärkeitä asioita pitkin päivää, haastoi ja toi omia teräviä havaintojaan ja esimerkkejään esiin myös muiden lajien ja seurojen osalta. 

Tommi oli suunnitellut päivän kulun erinomaisesti. Esitysten johdattamana kuljettiin kohti ryhmätöitä ja keskusteluja seuran kehittämiseksi ja uuden strategian luomiseksi. Kaikki mukana tilaisuudessa olleet henkilöt saivat vaikuttaa seuran tulevaisuuteen ja mihin suuntaan ja millä tavalla seuraa lähdetään hallinnollisesti ja urheilullisesti kehittämään. Tilaisuus oli erittäin onnistunut ja tuottelias. 

Kiitos River Golfille hienojen ja toimivien tilojen tarjoamisesta. Kiitos Palloliiton asiantuntijavieraille ja Tommi Jalkaselle tilaisuuden isännöinnistä. Erittäin suuri kiitos myös kaikille tilaisuuteen osallistuneille seuratoimijoille.

Tilaisuuden pohjalta on hyvä lähteä kehittämään seuran toimintaa entistä paremmaksi!

Janne Koivisto
Janne Koivisto

Teemu Eskola
Teemu Eskola

Joni Mattila
Joni Mattila

Tommi Jalkanen
Tommi Jalkanen