Otteluraportti NoPs-Härmä

14.5.2017

Nops - Härmä otteluraportti

 

Äitienpäivää edeltävänä perjantaina huimassa vireessä oleva Nops kohtasi Hämeenlinnalaisen Härmän. Aikaisemmissa kohtaamisissa Härmä oli useimmiten poistunut voittajana, joten nokialaisilla oli paljon näytettävää tulevaan kamppailuun. Pelissä tehtiin myös kaksi merkittävää debyyttiä Nopsin riveissä.

 

Niin syksyisessä kevätkelissä, kuin voit vain kuvitella, Veli-Matti Kanerva vihelsi ottelun käyntiin. Nops sai terävän startin ja vain 5 minuutin pelin jälkeen kotijoukkueen Jesse “jebu” Kuusisto niittasi pallon verkkoon upealla volleyllä, Järviön mainion esityön jälkeen. Harmikseen Kuusisto joutui poistumaan vähän ennen puoliajan loppua kentältä loukkaantumisen vuoksi. Tilalle kirmasi Daniel “business” Opoku.

 

Maalin jälkeen isännät tyytyivät hyvänolon tunteeseen ja 15 minuutin kohdalla Nops puolustuksen lepsun pelaamisen seurauksena Härmän kaveri pääsi harhauttamaan niin, että Nops toppari etsii vieläkin jalkojaan, mutta osui kuitenkin sen verran että kaveri kaatui. Seurauksena pallo vietiin pilkulle. Juuso Lindroos pisti pallon vuoren varmasti sisään ja peli 1-1.

 

Enempää maaleja taikka edes mainitsemisen arvoisia tilanteita ei ensimmäisellä puoliskolla nähty. Puoliajalle oikeutetutusti tilanteessa 1-1. Molemmilla valmentajilla oli paljon asiaa toista puoliskoa varten, jotta saataisiin peli näyttämään jalkapallolta.

 

Nops tulikin voimaa uhkuen kentälle ja samalla kun Härmän topparit olivat vielä pukukoppitunnelmissa, niin Joona “kalju” Valkama haisteli alaspäin menevän hitaan pallon ja karkasi läpiajoon. Pallo vuoren varmasti häkkiin, kun vain minuutti toista puoliaikaa oli pelattu. Nops 2, Härmä 1.

 

Peli jatkui hienoisessa nopsin otteessa ja molemmat loivat oivallisia maalinteko tilanteita. 53 minuutilla kuului kuitenkin ensimmäiset nuotit selkänikamien paukahtelusta, kun kotijoukkueen Alejandro “pena” Järviö niittasi pallon Härmän pömpeliin hienon hyökkäyksen päätteeksi, Opokun tehdessä esityön maaliin. Tässä kohtaa Lihajalosteen makkaramyynti näki myyntipiikkinsä, kun tyytyväiset fanit hakivat lisää suuhunpantavaa kahden maalin johdon kunniaksi.

 

Vartti ennen pelin loppua nähtiin ottelun ensimmäinen debyytti, kun täksi kaudeksi kisatovereista siirtynyt Aldin “villipytty” Kadric kirmasi kentälle valmennusjohdon komennuksesta. Allu otti ja kiitti ja painoi ensimmäisellä kosketuksella kulmahärdellistä pallon sisään ja levitti kädet jo lähes varmistuneen voiton kunniaksi. Tilanne 4-1.

 

Loppulukemat viimeisteli Valkama ottelun toisella ja kauden viidennellä maalillaan, Eero Yli-Marttilan toimiessa syöttäjänä. Valkama jakaa tällä hetkellä kolmosen maalipörssin kärkitittelin ilves/2 Kuuselan kanssa.

 

Mainittakoon vielä, että ottelun toinen debyytti nähtiin, kun b-juniori ikäinen Wihtori “vippe” Vänttinen asteli kentälle 90 minuutilla. Tämä oli pieni askel vaihtoon tulleelle Valkamalle, mutta suuri nuorelle veljelle.

 

Nops jatkaa puhtaalla pelillä kolmosen piikkipaikalla maalieron turvin. Seuraavaan otteluun tiistaina Nops matkaa Valkeakoskelle PS-44 vieraaksi.

 

Hyvää äitienpäivää !

 

*** Alenssandro Järviö

** Joona Valkama

*  Samu Jokela

 

1 Manu Kiljunen

7 Pekka Äijälä – 5 Aldin Kadric 74 min

10 Jesse Kuusisto – 18 Daniel Opoku 42min

13 Jarno Kuusisto – 3 Jonni Hautamäki 83 min

15 Jaakko Ahokas

17 Joona Valkama – 29 Wihtori Vänttinen 90 min

20 Harri Orava

31 Pauli Pylvänäinen

32 Aleksi Siro

55 Samu Jokela

89 Alessandro Järviö -  16 Eero Yli-Marttila 66min

 

Muut vaihtopelaajat:

19 Lauri Korvanen

51 Aaro Kuusjärvi(mv)