NoPS Summer Camp 2017

Lähde mukaan - koko kesäksi!

NoPS SUMMER CAMP 2017 on Nokian Palloseuran järjestämä koko kesän kestävä liikuntaleiri.

• Viikkojen aikana pääset tutustumaan jalkapallon lisäksi myös muihin urheilulajeihin.
  • Leiri on tarkoitettu kaikille 8-16-vuotiaille pojille ja tytöille!
  • Jokaiselle arkipäivälle on oma vaihteleva ohjelma klo 10-14 välillä.
  • Leirivarustus on aina päivittäiseen ohjelmaan soveltuva, omilla eväillä höystettynä.
  • Osallistumismaksu on 140 € (hinta sisältää päivittäisen ohjatun toiminnan ja leiripaidan) Maksu kattaa koko kesän ja voit osallistua oman aikataulusi mukaan tapahtumiin!
  • Leiri pärähtää liikkeelle ma 5.6. klo 10 Menkalan kentällä, futiksen merkeissä!

Tervetuloa mukaan rentoon ja kivaan fiilikseen koko kesäksi!

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu NoPSin Seuramapin kautta. Jos osallistuja on NoPSin jäsen, niin kirjaudu Seuramappiin omilla tunnuksilla ennen ilmoittautumista. NoPSin ulkopuoliset ilmoittautuvat täytämällä tarvittavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu NoPS Summer Campille!

Olethan nopea, sillä paikkoja on tarjolla rajoitetusti!

Toiminta on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa.