Aikuisten kuntoliikunta - Nopsasti liikkumaan

Uusia harrastajia mahtuu mukaan!

Kysy lisää: Kari Mustalahti 050-3226308

Nokian Palloseura tarjoaa kuntoliikuntaa vähän liikkuville aikuisille, joiden tavoitteena on peruskunnon parantaminen, painonpudotus, tai vain halu aloittaa monipuolinen liikkuminen ryhmässä muiden kanssa. Toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vähän liikkuville ja suunnitellaan myös sen mukaan.

Haluaville on mahdollista järjestää myös erilaisia kuntoiluun ja liikkumiseen liittyviä koulutustilaisuuksia ja testauksia toimintaan sisällytettyinä.

Kuntoilumuotoina on mm. sauvakävely, lenkkeily, jalkapallo, futsal, salibandy, jumppa, crosstraining, koripallo, ultimate, golf, tennis jne.

Harjoittelu tapahtuu vuoden aikana jaksoissa, eri toimintaympäristöissä. Harjoituksia on ryhmällä viikottain keskimäärin 2 kappaletta.

Talvijakso: tammi-huhtikuu (4kk)

Kesäjakso: touko-, kesä- ja elokuu (3kk)

Syysjakso: syyskuu-joulukuu (4kk)

Mukaan ovat tervetulleita kaikki vanhemmat/ lähisukulaiset joiden lapset pelaavat seurassa, seuratoimijat ja seuran jäsenet, sukupuolesta riippumatta.