Aikuisten kuntoliikunta - Nopsasti liikkumaan

SYYSKAUSI ON ALKANUT!

Harjoitukset torstaisin klo 19.30-20.30 Kuntotehdas Punainen Ovi

Sunnuntaisin lokakuun alusta klo 18-19 Harjuniityn palloiluhalli.

Uusia harrastajia mahtuu mukaan!

Kysy lisää: Kari Mustalahti 050-3226308

Nokian Palloseura tarjoaa kuntoliikuntaa vähän liikkuville aikuisille, joiden tavoitteena on peruskunnon parantaminen, painonpudotus, tai vain halu aloittaa monipuolinen liikkuminen ryhmässä muiden kanssa. Toiminta on ensisijaisesti tarkoitettu vähän liikkuville ja suunnitellaan myös sen mukaan.

Haluaville on mahdollista järjestää myös erilaisia kuntoiluun ja liikkumiseen liittyviä testauksia toimintaan sisällytettyinä.

Kuntoilumuotoina on mm. sauvakävely, lenkkeily, jalkapallo, salibandy, jumppa, kuntosaliharjoittelu, koripallo, ultimate jne.

Harjoittelu tapahtuu vuoden aikana jaksoissa, eri toimintaympäristöissä. Harjoituksia on ryhmällä viikottain 1-2 kappaletta: talvijakso: tammi-huhtikuu,kevät/kesäjakso: touko-kesäkuu ja syysjakso: elokuu-joulukuu.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki vanhemmat/ lähisukulaiset joiden lapset pelaavat seurassa, seuratoimijat ja seuran jäsenet, sukupuolesta riippumatta.