Kooste NU-leiristä

16.6.2017

Suosittu Nokian Uutiset -jalkapalloleiri järjestettiin jälleen kerran onnistuneesti. 2003–2010 syntyneiden leiri järjestettiin tällä viikolla keskuskentän nurmilla. Leirillä päästiin treenaamaan ja nauttimaan jalkapallosta.

Maanantain ja tiistain leiriläiset harjoittelivat innokkaasti pienestä vesisateesta huolimatta. Harjoituksiin kuului paljon pienpelejä viikonlopun ekkono-leirin tyylisesti.

Keskiviikkona sää olikin jo huomattavasti aurinkoisempi ja lämpimämpi. Leiriläisiäkin oli enemmän paikalla kuin alkuviikon sateisina päivinä. 

Torstaina oli jo suorastaan kuuma päivä, joten juomataukoja pidettiin runsaasti. Leiri huipentui iltapäivällä leiriturnaukseen.

Myös NoPSin Summer Campin osallistujat olivat NU-leiriläisten mukana. Nelipäiväisen leirin aikana tehtiin erilaisia tekniikkaharjoituksia, sekä pienpelejä. Lisäksi maalivahdeilla oli oma valmentaja, joten hekin saivat hyvää harjoitusta.

 

Leiriltä osallistujat saivat hyvän treenin ja uusien opittujen taitojen lisäksi kotiin viemisiksi jalkapallot ja leiripaidat.